Meleg fiúk, van kedvetek ismerkedni egy leszbikus lánnyal?
Figyelt kérdés
18/L vagyok, szívesen barátkoznék meleg fiúkkal :)2013. nov. 6. 19:08
1/9 anonim válasza:
Írj privátot! Érzékeny lelkületű hapsi vagyok, olyan is jöhet? :P
3/9 anonim válasza:
Ez most komoly? Divat homokosok mindenütt..
4/9 A kérdező kommentje:
ha tudsz olvasni kiírtam mit akarok: barátkozni!
2013. nov. 6. 20:03
5/9 anonim válasza:
Kedves kérdező, tudunk olvasni, igaz hogy ott van hogy barátkoznál, a kérdésben egy sorral föntebb pedig hatalmas betűkkel, hogy ismerkednél. Amennyiben nem tudsz értelmesen, egyértelműen kérdezni, ne csodálkozz ha neked nem tetsző válaszokat kapsz. egy előző sportból lepontozott.
6/9 anonim válasza:
ötös!
te mindenkivel szaporodni akarsz akit megismersz? parazita vagy vagy micsoda? :D
amúgy kérdező, szerintem több sikered lenne, ha hozzáadnál kulcsszavakat a kérdéshez, hogy a melegek is megtalálják
és kiírhatnád hogy miért szeretnél pont melegekkel barátkozni :)
7/9 anonim válasza:
Szia! Nagyon szívesen! :) Írj privátot, ha gondolod. 22/F :)
8/9 A kérdező kommentje:
1. Homokozó? Már kinőttem ebből a játékból :D
2. Barátkozni, de kiírtam.
3. Leszbikust írtam, nem azt hogy divathomokos, elnézted :)
4. Nem írtam ilyet hogy szaporodni akarok, félrenézted :)
5. csodálkozni? nem igazán izgat, hogy sok ember itt éli ki magát, és hülyeségeket írkál...és ismerkedésen belül: barátkozás, hogy értsed :D
6. már adtam kulcsszavakat
2013. nov. 7. 16:59
9/9 anonim válasza:
Halihóóó^^ Igeeeeeeen, írhatnál, tök örülnék neki :D (*__*) 16/f/m
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!