Vannak itt olyanok, akiket már átvertek itt privátban ismerkedésnél? Hogyan jöttetek rá? :-D
Minden sztori érdekel...
Kort és nemet írhatsz.
Igen......Rám írt egy pasi itt gyakorin,a levél alapján azt gondoltam "húúú milyen okos",elég szépen megfogalmazott levél volt.Elkezdtünk skypeozni...Gyerekek,ilyen sötét embert rég láttam.Ráadásul állandóan csak a farkát dicsérte.Pedig amíg gyakorin leveleztünk olyan okosnak,szerénynek tűnt a pasas :S.
L
Huh:D Mik vannak xD
Engem egyszer meggyanúsított valami rögeszmés nőci, hogy egy régi ellensége vagyok a gyk-ról, új felhasználóval:D De ennyi, azt hiszem:)
Átverésnek minősül ha már a beszélgetések közben a találkozást tervezitek és egyszer csak megszűnik minden kapcsolat?
Fotó csere is volt meg minden, de úgy tűnt mintha a beszélgetés félbe maradt volna és azóta nem reagál a levélre.
Már nem első alkalom :/
22/F
nőci
Jah és igen, más is olvassa és olvasta a privátomat, a tudtommal:D
Szóval szép az élet:D
mennyasszony jelolt? Kedves kerdezo te ennyire tervezele?:)
Nekem egyszer volt h kuldtem egy kepet magamrol erre o semmi L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!