Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért mondja azt hogy "olyan...

Miért mondja azt hogy "olyan sok a r*bi" meg hogy nem bírja őket, de mégis r*bi csajokat nézeget?

Figyelt kérdés

Tetszik egy srác. Jól néz ki, kedves is, jó a humora stb. Na de ő ilyen igazi jóképű kategória, válogathat a csajok között, sokaknak bejön. Én egy visszafogott lány vagyok, nem vagyok sztem ronda, inkább önbizalom hiányos vagyok, de vékony vagyok stb. Na és csomószor mondja is meg facen is megoszt olyan dolgokat hogy m,ilyen sok a ribi, meg nagyítóval kell keresni a normális csajokat. Ehhez képest kb félmeztelenül pózoló csajokat lájkolgat, meg bepucsítós csücsörítős platinaszőkéket. Akiken már bocsi, de látszik hogy ribik....

Akkor meg?

2013. nov. 6. 10:03
 1/7 anonim ***** válasza:
Akkor meg hadd nézegessen valaki olyan képeket, amilyeneket akar, főleg mivel semmi közöd ahhoz a fiúhoz. Még meg se ismerkedtetek, máris belekötsz és korlátozni akarod.
2013. nov. 6. 10:05
 2/7 A kérdező kommentje:

Akarja a fene korlátozni :D

Csak nem értem hogy miért mondja ezt, és miért akkor olyan lányokat nézeget.

2013. nov. 6. 10:10
 3/7 anonim ***** válasza:

Mert neked akar kedveskedni. De nem biztos, hogy azok, nem tudhatjuk. De, ha csücsörítősek, akkor ami biztos, hogy ostobenkókrvákról van szó.

Egyébként a fiúknál általában (legalábbis ezt vettem észre) nem az a ribi, akire ti lányok mondjátok (általában). Hanem, aki nem fekszik le vele vagy érdektelenséget mutat az adott fiú felé, aki meg nagyon szeretné döfni. Ha megfigyeled ez még itt az oldalon is kiderül, de így is gondolja sok hím.

Egyéni definíció:

Ha egy lány szeret szexelni - az a jó kis csaj, (egészséges )az még nem ribi.

Ha szeret szexelni és ezt minden elé helyezi (ha kell megalázkodik, ha kell megcsalja a barátját stb.) na az a ribi.

És aki ezt rendszeresen csinálja ezt, és mellé még barátja is van, az pedig a hazug ribi ~ fake ass bitch

27/f

2013. nov. 6. 10:39
 4/7 anonim ***** válasza:
R*bancnak azt szokták hívni, aki bárkivel dug, csak az adott illetővel nem.
2013. nov. 6. 10:53
 5/7 anonim ***** válasza:
Azért, mert a személyiségét visszataszítónak találja az ilyen csajoknak, de az ösztönein nem bír uralkodni. Vagy azért, amit fent már leírtak: keserű neki a szőlő.
2013. nov. 6. 11:00
 6/7 anonim ***** válasza:

5/5 jól mondja.

Amivel nagyon nem baj ha tisztában vagy.

A férfi "párzásra" van kódolva! Ezért van az, hogy a tömött stadionban is kiszúrja a 20. sor 54-es székénél ha egy nő letépi a pólóját, mindez két kilométerről háttal,csukott szemmel, éjszaka :DDD

A "kihivó" nők felhivják a figyelmét, "elindul a program" automatikusan. Ezzel nem tud mit kezdeni, és nincsen nő amelyik egy férfit erről le tudna szoktatni. Ki fogja szúrni a "ribit" ezerből is, mert az ilyen öltözködés,viselkedés stb... neki azt mondja, hogy "akció lehet, egy potenciálisan esélyes" egyed.

Pillanatnyi szexuáis érdeklődés!

DE!

A másik amit jó ha tudsz, hogy a férfinél a szex, és a szerelem két külön dolog! (Ez a nők számára felfoghatatlannak érződik) A "cél" érdekében simán el tudunk vonatkoztatni! Mi is élvezzük, sőt nagyon szeretünk azzal szeretkezni akit szeretünk, de simán tudunk érzelmek nélkül egy jót kettyinteni! Ez a nők számára misztérium :) Ezért születnek az ilyen kérdések. A "ribik" mindig népszerűek lesznek, lévén sorban állnak egy numeráért az arra járó aktuális himek. Csak ott a bibi, hogy a férfi a szex után mindig elgondolkodik.(előtte már ritkábban :D ) Nagyon póriasan megfogalmazva: van akit bármikor elkapnánk, és van akit elveszünk feleségül! Az ilyeneket a legritkább esetben veszik el, és sokszor válás is a vége. Szemben veled, aki feleség leszel, szeretve. Valójában nem vagytok egymás konkurenciái. Legalábbis hosszú távon biztosan nem.

2013. nov. 6. 13:38
 7/7 anonim ***** válasza:
Ri*biket mindenki szereti. :$
2013. nov. 6. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!