Csak én érzem úgy, hogy ha adok arra, hogy egy pasi lelkis legyen, megfelelő értékrenddel stb. , akkor a legtöbb ilyen srác férfiatlan, alamuszi?
Akkor marad ez a válaszom neked továbbra is,és nincs értelme tovább beszélni róla,majd rájössz később.
Akkor keresd a tökéletest magadnak,majd rájössz hogy mindenkinek vannak hibái,és tulajdonságai ami nem feltétlenül fog tetszeni.
Tudom milyen ez a férfi a barátnőmnek ez nem kellett, vagy nem viszonozta mert én is vágytam a szeretet-re.
Szerettem lelkiztem neki megértettem a problémáit ha elmondta esetleg segíteni próbáltam neki.
Viszont ha valami gond volt én intézkedtem kiálltam az igazamért és mindig vigyáztam rá, volt hogy belénk kötöttek nem rohantam el. A problémák elől nem zárkóztam el megoldottam sokszor magam a kettőnkét is.
A külső igényekről való lejebbadás nem arról szól,hogy olyannal randizz aki egyáltalán nem mozdít meg semmit.
Hanem arról,hogy már valamit érzel de még nem az igazi
Baromság, hogy a vonzalmat nem lehet puszta akarattal befolyásolni. Akarni kell, nyitni emerek felé, és lehet normális emberekkel ismerkedni.
Persze a mai rohanó világban divattá vált, hogy a nők kb 2 másodperc alatt eldöntik, hogy kivel randiznak, és kivel nem.
Ezzel több probléma is van: ennyi idő alatt legfeljebb a külső (illetve az anyagiak) alapján lehet dönteni, ami mindenképpen előnyös akkor ha a barátnők előtt akartok a pasitokkal menőzni (ez amolyan kirakatkapcsolat), minden más esetben viszont idő kell(ene) az ismerkedéshez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!