Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Vajon miért van az, hogy én...

Vajon miért van az, hogy én csak neten jövök be lányoknak, de úgy, hogy folytn azzal nyaggatnak mikor megyek már le hozzájuk?

Figyelt kérdés
MÉg dugni is akarnak velem! Nem is tudom már, hány ajánlatot kaptam. Bezzeg itt a környéken meg valahogy nem is akarn egy lány sem tőlem semmit sem, lehet a távolság vonzóvá teszi a fiúkat a lányok szemében? XD

2013. nov. 3. 17:54
 1/8 anonim ***** válasza:
A környéken már megismertek élőben.
2013. nov. 3. 17:55
 2/8 anonim ***** válasza:
örülj neki xD van, hogy megéri utazni 100-200 km-t, akár vonattal is :D
2013. nov. 3. 17:56
 3/8 anonim válasza:
Lehet, hogy a környékbeliek nem szenvednek ribanzizmusban.
2013. nov. 3. 17:56
 4/8 anonim ***** válasza:
Talán mert ennyit kamuzol. Ezt neten sokkal nehezebb észrevenni.
2013. nov. 3. 18:01
 5/8 A kérdező kommentje:
Amúgy érdekes, de épp az a gond, hogy itt nem is akarnak ismerkedni a lányok, ezek a távoli lányok meg sokkal nyitottabbak is az ismerkedésre én úgy tapasztalom. Én elég félénk, visszahúzód, rendes fiú vagyok, de persze perverz és szenvedélyes meg humoros is, csak nem tudom úgy igazán előadni magam, csak annak, aki megérdemli. :D
2013. nov. 3. 18:04
 6/8 anonim ***** válasza:
A környékbeliek látnak és hánynak tőled, a neten meg megszépíted magad, illetve a lányoknak is csak a szájuk jár. Ha lemennél, szóba sem állnának veled:D
2013. nov. 3. 18:21
 7/8 A kérdező kommentje:
Igen, elég ronda vagyok, de amúgy nem rég összejött egy lány a környékről, csak smároltunk, taperoltuk egymást, meg ölelkeztünk, de ezt leszámítva tényleg rondának neveztek a lányok, egy-két kivétel cukinak, aranyosnak nevezett például egyszer a buszon. :D
2013. nov. 3. 18:32
 8/8 anonim ***** válasza:
sok lány azért ismerkedik neten, mert élőben nem jött össze, és lentebb adják az elvárásaikat.
2013. nov. 3. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!