A 10cm szerintetek hosszú?
Figyelt kérdés
10cm a hajam fönt, meg hátul, oldalt pedig olyan 4cm körül lehet. Az ismerőseim, meg a barátaim mindig mondják hogy mikor megyek már el fodrászhoz, meg hogy milyen hosszú már a hajam. De nem értem miért, szerintem ez pont jó. Bejön ez a lányoknak, nem? Ezzel a hajkoronával is jól lehet ismerkedni, én úgy gondolom. Nektek mi a véleményetek?2013. nov. 3. 15:41
1/6 anonim válasza:
Nekem már védjegyemmé vált a hosszú haj, nem 1 barátnőm volt már. Szóval lehet vele csajozni. 24F
2/6 anonim válasza:
Számomra pl rövid. :) Ez teljesen egyénfüggő, hogy kinek mi áll jól a személyiségéhez és az arcához. Ha mutatsz egy képet akkor talán többet tudok segíteni és szakmai szemmel értékelni, hogy neked jól áll-e a frizurád!
3/6 anonim válasza:
növezd meg és rasztázzd be= álomférfi *-*
4/6 BlackSword válasza:
Te ilyen szobafestő ecset vagy???
5/6 singes válasza:
nekem 60 centis hajam volt, és tudtam csajozni :) amúgy mindenki más. van olyan csaj, aki direkt a hosszú hajúakat kedveli, más meg csak a kopaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!