Hogy vélekedtek arról, hogy a nő - amíg udvarol neki a férfi, addig - félrekettyint minden hétvégén többször is? Ez etikus?
Félrekettyintésnek számít-e egyáltalán? Mert nyilván van egy pasas az életében, aki szeretne tőle többet holmi alkalmi kapcsolatnál, és ezt a nő is tudja, ráadásul ő is többet érez (saját maga állította), ám - nem tudom mi okból, vagy mi célból - a nő nagyon szeret flörtölgetni, ismerkedni, és sajnos "az" is megtörtént párszor az elmúlt 2-3 hétben. Elvileg ez egy alakuló kapcsolat, de ahogy tapasztalom a gátlástalanságot, a pofátlanságot, a szemérmetlenséget és a nőietlenséget, szerintem nem marad az.
22/F.
Ha engem valóban letaglózna az a srác, akivel immáron 3 hete ismerkedek, nem is gondolnék a mással való szexre. Ez a mostani kialakuló dolog érdekelne és várnék.
Emellett én is szexelek kapcsolat nélkül, de amikor alakul valami, azért az fontosabb és valóban nem etikus megítélésem szerint.
Ettől függetlenül mint látható, az a nő ezt nem így gondolja. Én külső szemlélődőként a férfit arra biztatnám, hogy tartását megtartva ezentúl sz--rja le a nőt. A nőnek sem árt egy kis tanulság. Szerintem valószínűleg megszokta, hogy úgyis kell a pasiknak, azt csinálhat amit akar.... Pofont neki... Egyébként sem kellesz neki eléggé. Játékszer ne légy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!