Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért megy nehezebben a kövér...

Miért megy nehezebben a kövér lányoknak az ismerkedés?

Figyelt kérdés
Én ismerkednék, de senki nem talál rám, hasonló célból... :(
2013. nov. 2. 20:06
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

8:

Na igen, az kb. az 1-5-10%-uk.

Meg itt a másik. Betegség miatt hízik el.

Igen de azért alakult ki a betegsége, mert egészségtelen életet élt korábban!

Miért nincs kövérség, rák, szívroham annyira a Mediterrániumban, Japánban vagy Közép-Ázsiában?

Azért, mert ott az emberek többsége a tradicionális életmódot folytatja -táplálkozásban és testmozgásban- ezért elkerülik őket ezek a betegségek. Nem akarok ebbe jobban belemenni, mert ez már nagyon specifizált vélemény, de alapvetően igaz, hogy az egészséged azt képezi le hosszabb távon, amilyen életmódot folytatsz. Ez 90%-ban igaz.

Még a másik, hogy "genetika". "Elhíztam a genetika miatt." Igen, mert az emberek anyagcseréje nem egyforma. Amikor két ember gusztustalanul egészégtelen dolgokat zabál állandóan, de az egyik vékony marad a másik meg elhízik, az anyagcseréjük eltérő sebessége miatt van. De ez pont azt kellene okozza, hogy akkor az elhízásra hajlamos még jobban figyel magára. Helyette nem, ő is ugyanazokat engedi meg magának, mint egy gyors anyagcseréjű, elhízásra kevésbé hajlamos.

Nem akarok én keresztes hadjáratot a kövérek ellen. Egyszerűen csak nem vonzódom a kövér nőkhöz. Ennek megvannak a tudattalan, ösztönös okai is, de tudatos okai is vannak, amiket az előbb elsoroltam.

A barátaim között pedig vannak kövérek ettől függetlenül, lányok és fiúk is. A legjobb 3-4 barátom között is van kövér srác. Kövér nőkkel is ugyanolyan jóban vagyok, mint soványakkal. Csak megvan az a véleményem róluk, hogy az állapotukról jórészt ők tehetnek és tudom hogy szexuálisan és szerelmi értelemben nem alakul ki vonzalom a részemről egy kövér ember iránt.

2013. nov. 2. 21:07
 12/19 anonim ***** válasza:

és ha tegyük fel pajzsmirigy probléma miatt hízott meg, amit nem kezeltek nála? arról igazán nem tehet

meg ha mondjuk olyan szülők nevelték akiktől ezt látta? és mondjuk pont fogyózik, csak aki ugye ránéz, nem tudhatja, hogy éppen fogyózik e az egyén, csak anynit lát., hogy kövér és ítélkezik

mi van ha cukorbeteg vagy vele született betegség miatt? arról sem tehet

2013. nov. 2. 21:32
 13/19 anonim ***** válasza:
tudom, sokan önhibájukból híztak meg/el, de őket sem kell elítélni, nem hiszem, hogy jogunk van hozzá
2013. nov. 2. 21:34
 14/19 anonim ***** válasza:

" Csak megvan az a véleményem róluk, hogy az állapotukról jórészt ők tehetnek és tudom hogy szexuálisan és szerelmi értelemben nem alakul ki vonzalom a részemről egy kövér ember iránt."

Örülök hogy van véleményed, de nem voltam rá kíváncsi, miss egészséges válaszoló

üdv: a vékony lány

2013. nov. 2. 21:35
 15/19 anonim ***** válasza:

"Miért megy nehezebben a kövér lányoknak az ismerkedés?"

A válasz: mint láthattad előbb, az előítéletek miatt

2013. nov. 2. 21:36
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Fiú vagyok.

De érted, hogy nem vonzódom hozzájuk szexuálisan? Nem indítanak be. Nem kívánom a testüket. Nem kívánom meg őket. Nem tudom érthetőbben mondani. Ha pisztolyt tartanának a fejemhez, akkor sem. Ettől szerinted valami gonosz, rossz ember vagyok, vagy önző, rosszindulatú?

Te sem vagy képes minden ronda, vagy önbizalomhiányos, vagy határozatlan srácba beleszeretni, csak mert vannak neki pozitív emberi tulajdonságai. Ha valakiben pozitív emberi tulajdonságokat találok, akihez ugyanakkor nem vonzódom szexuálisan, azzal még remek barátságot vagy ismerősi kapcsolatot tudok ápolni, csak éppen véletlenül sem gondolok vele semmi többre. Ez pontosan így van köztem és a kövér nők között is.

És mit tegyek ha pajzsmirigyes? Kezdjem el vonzónak találni őt ettől?

A szülei ilyennek nevelték? Mindenki egy önálló intellektuális lény. Engem meg úgy neveltek mindig, hogy felelős vagyok a döntéseimért és bár azt nem befolyásolhatom, hogy mi történjen velem, mert a világot nem irányíthatom, egy dolgot igen:

Azt hogy hogyan reagálok a velem történő dolgokra.

Ugyanez a helyzet önmagam hibáztatásának gyakorlatával. Ha valami rossz történik velem, először mindig azt kérdezem magamtól hogy mit csináltam rosszul és hogy kerülhetem el legközelebb ahelyett hogy másokat hibáztatnék. Talán még sokszor is csinálom az önhibáztatást (szigorúan csak magamban), de ez is elmondom miért jobb:

Mert a világot nem tudom megváltoztatni, de önmagamat igen.

Maximum ha elmondja hogy cukorbetegen született, vagy pajzsmirigyesként akkor nem gondolom azt, hogy csak és kizárólag ő tehet róla. De attól még nem kezdek el hozzá vonzódni csak emiatt.

2013. nov. 2. 21:50
 17/19 anonim ***** válasza:
Ez a "betegség miatt vagyok kövér" dolog létezik, de a kövéreknek csupán 5% betegség miatt kövér. A maradék 95% meg szimplán zabál, aztán meg sír.
2013. nov. 3. 10:44
 18/19 anonim ***** válasza:
Azért mert a többségnek nem vonzó a kövérség. Én nő vagyok nekem se. Nem ítélem el őket, de tény, hogy a döntő többségük maguknak köszönheti a kövérségét. És nem akarnak változtatni rajta, csak sajnáltatják magukat. Jól érzed magad a bőrödben? Tetszesz magadnak, meg vagy magaddal elégedve? Ha nem, akkor érdemes változtatnod, mert ha nincs önbizalmad, nem vagy jóban magaddal akkor az bizony meg is látszik és nehezebb az ismerkedés ha kövér vagy ha nem.
2013. nov. 3. 16:04
 19/19 Ste.Re. válasza:
És ha mindent megtesznek azért hogy egy dekát is lefoggyanak ! És akkor sem sikerül és a végén már csak a depresszió és a körzővel való szétb@rmolás marad akkor mi van ?! Aki vékonynak született az inkább iyesmibe bele se pofázzon mert van igen sok kivétel akik mindenféle sz@rt megesznek meg sok hülye fitnessztanfolyamra jár és mégsem fogy semmit azzal mi van?! Az mehet a pokolba, süllyedhet a föld alá és ha öngyilkosságra vetemedik csak azért mert legalább egyetlen egy embernek meg akar felelni de ez helyett mindenhol csak kitagadják és megvetik csak azért mert az alakja más, pedig csak egy támaszra lenne szüksége. Tudom mit éreznek, tapasztalatból beszélek és aki meg topmodell alkatú az mennyen a playboy címlapára és ne a vastagabbakat gyalázza! Olyan nagykérés ez?!
2015. ápr. 17. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!