Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hol lehet rendes pasit (egyete...

Dorika18 kérdése:

Hol lehet rendes pasit (egyetemista) találni?

Figyelt kérdés

nem lehet manapság jó pasit találni, aki rendes, kedves odafigyel rád stb.

Hol lehet fiatal fiukkal megismerkedni 18 év felettiekkel akik komoly kapcsolatot szeretnének?

2013. nov. 2. 20:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Egyébként az egyetemista pasik a legnagyobb perverzek, akár csak az egyetemista csajok, ez 90%-ban igaz, a maradék 10% meg a gyökerek.

(egyetemista pasi)

2013. nov. 2. 20:17
 12/18 anonim ***** válasza:
Egyetemista vagyok :D
2013. nov. 2. 20:32
 13/18 anonim ***** válasza:

Hali!

Én is egyetemista vagyok, de nem értek egyet a 11-es válaszolóval. Teljesen normálisnak mondanak, nem vagyok bulizós alkat, és igyekszem az egyetemet és az életet is komolyan venni. Na ez azért nem azt jelenti, hogy ilyen "karótnyelt" koravén huszonéves lennék, hanem próbálok az aranyközépúton maradni.

Amúgy kedves kérdező, ezt a kérdést én is szívesen feltenném az én szemszögemből: hol lehet rendes csajt találni? :)

2013. nov. 2. 20:32
 14/18 anonim ***** válasza:

No kedves 11-es akkor te a perverz vagy a gyökér vagy?! o.O

Csak azért mert egyetemista vagyok, de se perverz nem vagyok, se pedig gyökér... Lehet nem mindig magadból kéne kiindulnod, segít jobban megérteni a világot ;)

2013. nov. 2. 20:37
 15/18 anonim válasza:
Az a fiú aki 18-huszonX évesen _komoly kapcsolatot_ akar, már így alapból, látatlanban, az ugyanannyira nemnormális mint az a 18-huszonX éves lány aki alapból, látatlanul csak _dugni_ akar. Sajnos ez van, kicsit koncentrál magadra, a külsődre, a belsődre, törekedj arra hogy átéld a pillanatot és jól érezd magad, és ha ehhez keresel társakat akkor találni is fogsz.
2013. nov. 2. 20:58
 16/18 anonim ***** válasza:
Hát ez egy jó kérdés, akár én is feltehettem volna.. Az a baj, hogy a könyvtárba pl tanulni járok, idegen paiskhoz nem fogok odamenni csak úgy a folyosón, suliban, ahogy ők sem jönnek odahozzám, a bulikban pedig eddig bárkivel beszélgettem, ismerkedtem előbb-utóbb mindig kiderült, hogy mindent akarnak, csak kapcsolatot nem.. Én úgy vagyok most ezzel, hogy nem töröm magam, nem aggódok tovább, előbb utóbb majd csak találok valakit.. Egyszer csak lesz valaki, aki hozzám mer szólni és véletlenül nem csak futó kalandra vágyik..:)
2013. nov. 4. 19:41
 17/18 anonim válasza:
Pasit/csajt akartok minden áron vagy jól érezni magatokat? Előbb ezt kéne tisztáznotok magatokban.
2013. nov. 5. 12:58
 18/18 anonim ***** válasza:
Van, aki nem érzi jól magát, ha a másiknak csak egy éjszakára kell, a kavarásoktól..:)
2013. nov. 5. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!