Futás, vagy esetleg biciklizés közben lehet ismerkedni lányokkal?
Figyelt kérdés
Haverommal gondoltuk , hogy mind a ketten úgyis tokagalambok vagyunk , szóval kellene valamit tenni , majd egyszer mondta h futás közben lehet csajozni , szóval ez mennyire igaz? :D
15/f
2013. nov. 2. 10:38
1/8 anonim válasza:
futsz, közben meg beszélsz, közben húzod magad után a 100 kilódat....mire bemutatkozol a lánynak szívrohamot kapsz.
2/8 A kérdező kommentje:
Na jó , azért a tokagalamb túlzás volt , tokám ugyan nincs , viszont + 1-5 kiló van , illetve nincs is olyan nagy állóképességem.
2013. nov. 2. 10:40
3/8 anonim válasza:
Én egyszer úgy ismerkedtem meg egy lánnyal,hogy futottam ő meg kutyát sétáltatott.
Amikor mellé értem a kutya nem nézte jó szemmel és ugatott és felém ugrott.Én persze azzal a lendülettel ugrottam fel a kerítésre :D.Nem vicc ne röhögjetek ki,nagyon megijedtem.
A csaj visszafogta és ezzel kezdődött a beszélgetés.
4/8 A kérdező kommentje:
#3-as , és mi lett azután ? Kapcsolat ? :D
2013. nov. 2. 10:47
6/8 A kérdező kommentje:
Hmmm... Az is jó! :D
2013. nov. 2. 10:49
7/8 anonim válasza:
En is szoktam kutyat setaltatni:)
Szerintem lehet,de ne a 10km utan akarj beszelni:D:D
8/8 A kérdező kommentje:
Igen , nem 10 km után akarok beszélni :D
2013. nov. 2. 11:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!