Ez nagy hátrány szerintetek?
Figyelt kérdés
Akárhányszor meglátok egy jóképű fiút folyton szerencsétlenkedek a közelében,csetlek botlok török mindent és nagyon vörös leszek.Próbáltam már uralkodni magamon de valahogy mindig elszúrok valamit. L2013. nov. 2. 00:13
2/12 anonim válasza:
Úgy tűnik, nem vagy férfihoz méltó.
3/12 anonim válasza:
Szerintem aranyosak az ilyen lányok. :)
4/12 anonim válasza:
Jó csajoknál is be lehet fürdeni,ne féljél..:DD
5/12 A kérdező kommentje:
15 l
2013. nov. 2. 00:15
6/12 anonim válasza:
Nem hatrany attol fugg kinek a szemszogebol nezzuk:D
9/12 anonim válasza:
ilyen csak az amcsi tinifilmekben van, ekkora béna nem lehet senki.
valld be hogy unatkozol.
10/12 A kérdező kommentje:
nem .. sajnos mindig történik valami ..még őszi szünet előtt megkért a fizikatanár engem és a padtársamat hogy osszuk ki a régi fizikakönyveket .. az osztályból szimpatikus volt egy fiú ahogy mentem fel az emelkedőn megbotlottam a könyvekkel meg volt már hogy lépcsőn botlottam meg .. meg nekimentem a padnak .. és még sok ilyen dolog :P
2013. nov. 2. 00:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!