Hogy tudnam elérni hogy elvegyen egy orvos? Vagy egy ügyvéd? Hol lehetne ismerkedni velük de úgy hogy elvegyenek
Most akadtam rá erre a gyöngyszem kérdésre :)
Amennyiben nem kamukérdés, akkor én is hozzáfűznék pár dolgot:
1. Jól írták, hogy a te neved előtt sose lesz Dr. Az a férjed neve előtt marad mindig is. A hülye is tudja, hogy Dr. Kovács Ferencné nem igazi Dr, szóval ezzel csak magadat csapod be. Mellesleg, ebben a névformációban nem is szerepel a neved, hanem csak a férj neve, plusz a -né "utánfutó".
2. Amúgy miért pont orvos vagy ügyvéd? Például ott vannak a gyógyszerészek, fogorvosok és kismillió fajta PhD-s is (bölcsész, fizikus, közgazdász bármi), akiknek szintén dr van a neve előtt.
3. A mai világban, amikor már a közepestől hülyébb emberek is bekerülnek a felsőoktatásba, szerinted mennyi esélye van egy olyan lánynak egy értelmiséginél, akinek Téged idézve "nincs kedve egyetemre menni"?
Nem elitizmusból vagy sznobságból írom, de én biztos nem kezdenék olyan nővel, akinek legalább egy Bsc-s diplomát nem sikerült kiizzadnia... Nem lenézésből vagy "menőzésből", hanem azért, mert ez már bőven okoz olyan világnézeti különbségeket, melyek egy hosszabb távú kapcsolatot lehetetlenné tesznek.
4. Egyáltalán minek akarsz tudományos címet a neved elé, ha kicsit vulgárisan szólva, fosol bele a tudományba? Ez nagyon gyerekes!
Így maximum csak annyira viheted, hogy néhány sebész meg fog "durrantani" pár éjszakára (ha tényleg jól nézel ki), de hülyék lesznek elvenni.
Vagy a másik szélsőség, hogy egy finoman szólva nem túl előnyös külsejű dr.-ral fogsz összeakadni, akinek 30 éves korában te fogod elvenni a szüzességét... Ő még lehet, hogy el is fog venni, mivel tudja, hogy nem sok nőnek lenne gusztusa hozzáérni.
Tényleg ezt akarod?
(Egy orvos voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!