A pasiknak miért csak az agyon sminkelt, nagy mellű lányok jönnek be?
Figyelt kérdés
2013. nov. 1. 14:50
12/31 anonim válasza:
Én NEM bírom az ilyen csajokat!!!
13/31 anonim válasza:
Ki nem állhatom az agyonsminkelt, nagy mellű lányokat.
15/31 anonim válasza:
Jajj, megint általánosítás, és jajj, megint egy buta ember tette fel a kérdést - amire a válaszkommentje is elég nagy bizonyíték. Ha hallgattál volna, ha nem is bölcs, de kevésbé szánalmas maradtál volna.
16/31 anonim válasza:
fuj én is utálom az agyonsminkelt,szilikonos,természetellenes lányokat. akiknek ilyenek jönnek be,na azok a "páwák"
17/31 anonim válasza:
A lányoknak miért az Istenes Bence féle "pasik", páwák jönnek be?!
18/31 anonim válasza:
Csak a jóképű, fuxos, páwa menőcsávóknak jönnek be. Arról már nem mi tehetünk, h neked csak ők számítanak pasinak.
19/31 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok féltékeny, és buta kis liba sem! Olyan emberre féltékenykedjek aki úgy néz ki , mintha beleesett volna egy festékes vödörbe , és nagyobb a melle mint a feje. Szerintem ezek az emberek ízléstelenek.
És ez csak egy egyszerű kérdés volt,nem kell mindjárt kiakadni! :)
2013. nov. 1. 15:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!