Kik dolgoznak a salgótarjáni piacon a sarud -nál? Mármint pasik, némelyik olyan kedves.22/L
Figyelt kérdés
2013. nov. 1. 00:22
21/36 zotanbro válasza:
külön személy vagyunk :D én csak szemétkedtem egy picit :P
22/36 A kérdező kommentje:
ma 00:54 akkor kabbe! :P de azért köszi!
2013. nov. 1. 00:57
23/36 anonim válasza:
Én is leírtam párszor a Lacit, de hát na... :D Az emberek gyakran unatkoznak ám éjjel 1-kor. Amúgy meg, ha az megnyugtat, akkor úgy igazából pont lesz*rom, hogy le, vagy fel vagyok-e pontozva. :D Mindenesetre próbáld meg, amit leírtam hátha... Én azért annak a híve vagyok, hogyha szimpatikus ott valamelyik pasi, akkor egyszerűen csak köszönj oda neki és beszélgess vele, biztos örülne egy nőnek munka közben.
24/36 anonim válasza:
Lalinak becézik, nem Lacinak de tök mind1
26/36 A kérdező kommentje:
ahha, megyek: "1 kg combot darálva", meg "milyen a napod?" Na ez vicces lenne, inkább a FB..
2013. nov. 1. 01:02
27/36 anonim válasza:
Te egy idióta vagy kérdező mi van akkor ha egy jó kapcsolatba csak úgy belegázolsz mert azt hiszed azért kedvesek mert nem ezért fizetik őket.
28/36 zotanbro válasza:
ha jó kapcsolatban vannak nem fognak semmiféle érdeklődést mutatni.. ebben szerintem semmi rossz nincs amit szeretne
29/36 A kérdező kommentje:
ma 01:02 Nem akarok belegázolni semmibe, ezért is lenne kényelmesebb az FB. Ott látni, hogy van -e kapcsolata
2013. nov. 1. 01:05
30/36 anonim válasza:
Ahogy gondolod, de azért hidd csak el nekem, hogyha szólnál egy-két kedves szót hozzá, annak biztos, hogy jól esne neki. Szerintem mindenki örülne, ha egy fiatal nő kezdene beszélgetni vele a napi 50 csirke farhátat kérő öregasszony után. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!