Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan tudnék így ismerkedni?

Hogyan tudnék így ismerkedni?

Figyelt kérdés

BP.-re költöztem, nem nagyon ismerek itt senkit a testvéremen kívül. Havonta 2-3 hetet Németországban dolgozom, néha hazamegyek a szülővároskámba, így nem sok szabadidőm van. Viszont jó lenne barátnőt szerezni, mert elég nehéz úgy hazajönni külföldről, hogy lényegében nem vár itt semmi. Érdekelne valami hely (kávézó..?), vagy egyetemi klub, sportlétesítmény, ahol emberekkel ismerkedhetek, és az sem baj ha lányok is járnak oda. Mindegy, jöhetnek az ötletek azoktól, akik Bp.-en járatosak.

23f

2013. okt. 31. 23:29
 1/7 zotanbro ***** válasza:
én a helyedben külföldön ismerkednék :D
2013. okt. 31. 23:30
 2/7 anonim ***** válasza:
sehogy.. én is voltam már így
2013. okt. 31. 23:31
 3/7 A kérdező kommentje:
Külföldön nem lehet, mert minden 2.-3. nap már másik városban vagyunk..
2013. okt. 31. 23:34
 4/7 anonim ***** válasza:
Neked találták ki a hivaatásosokat. Sokkal olcsóbban kijössz, és ha lejárt a szavatossága, veszel egy másikat. Külföldön is hazai áruval találkozhatsz.
2013. okt. 31. 23:57
 5/7 A kérdező kommentje:
Van amit egy hivatásostól nem kapok meg, akármennyit fizetek érte..
2013. nov. 1. 18:13
 6/7 anonim ***** válasza:
Ez tapasztalat?
2013. nov. 1. 19:46
 7/7 A kérdező kommentje:
xD Jah...
2013. nov. 2. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!