Meleg lettem? (Kérdésed túl rövid, magyarázatod túl hosszú)
Biztos, hogy van valami beütésed, ha a fiúk is érdekelnek. Ráadásul úgy, hogy közben a lányokra nem áll fel.
Ilyesmi nem fordul elő oyannál, akiben nincs egy cseppnyi ferde hajlam sem.
Ha a lányokra később sem fog föl állni akkor meleg vagy :)
De nyugi akkor sem kell hogy összedőljön benned a világ , Mo-n is egyre elfogadóbbá válik a LMBT-k helyzete ahogy az új generációk felnőnek
Ne fesd a falra az ördögöt, én is, ha azt vesszük már 11évesen észrevettem hogy hoppá.. de nem változott semmi.. Most nemsokára már 20éves leszek.
Pontosan így voltam én is, a szex semmilyen formáját nem tudtam elképzelni, mondhatni undorítónak találtam, természetesen amire felállt arra felállt.
Ha a csajokba szerelmes vagy, akkor lehet biszex lennél,
jómagam nem írok olyant hogy ez tinédzser kori identitás zavar, mert valahogy nem, nekem is mondták de így maradtam sőt..
19/F
13 évesen szerelmes voltam a legjobb barátnőmbe, de nem vonzódtam hozzá szexuálisan, max azt tudtam elképzelni, hogy csókolózunk. Akkor is a fiúk izgattak fel. Persze ezt akkor még én sem vallottam be maganak.
Most 18 éves vagyok, és nyíltan meleg.. :)
Még bármi megtörténhet veled, de készülj fel az összes lehetőségre!
Az, hogy a fenekelést nem bírod elképzelni, nem tesz semmit. Ez csak azért van, mert 13 éves vagy, és a 13 évesek között is a szigorúbbak közé tartozol. Lánnyal smároltál már? :)
Viszont ha csak a fiúktól áll fel, az jelentheti azt, hogy meleg vagy. Ez teljesen független a fenekeléstől: akkor is meleg leszel, ha sohasem csinálsz velük semmit.
Én nem aggódnék emiatt a helyedben, ez majd kialakul. Változtatni úgyse nagyon tudsz rajta.
probalkozzál, van még idöd...
csajokkal, ha ugy érzed fiukkal is. A beirod a googliba hogy "cute naked boy" mit csinál a farkad? :p
Lényeg, h ne jarj ugy mint en, hogy 30+ korban jövök rá, hogy lányok nem annyira, de fiukkal akartam egesz eletemben, de eddig elnyomtam...
(persze te mar nem fogsz igy, hiszen kiirtad ide)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!