Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Meleg lettem? (Kérdésed túl...

Meleg lettem? (Kérdésed túl rövid, magyarázatod túl hosszú)

Figyelt kérdés
Az utóbbi időkben azt vettem észre, hogy férfiak izgatnak fel, de nem tudnám elképzelni, hogy fiúkkal smárolok, vagy hogy egy másik fiú a fenekembe rakja, vagy én rakom a fenekébe,csajokba vagyok szerelmes, de tőlük valahogy nem áll fel. Ja! Nem kellenek a homofób válaszok! Előre is köszi 13/F

2013. okt. 31. 18:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
37%
Biszexualis vagy, aki inkabb a melegseg fele hajlik.
2013. okt. 31. 18:26
 2/12 anonim ***** válasza:
17%
"Biszexualis vagy, aki inkabb a melegseg fele hajlik." ezt a választ végig gondoltad??? előbb a fogalmakat tisztázd magadba, akkor válaszolj...
2013. okt. 31. 18:30
 3/12 anonim válasza:
100%
szerintem egyszerűen a hormonjaid tombolnak... 13 éves vagy a serdülőkor csúcsán... semmilyen következtetést nem kell levonni még ebből... ha túl leszel a serdülőkoron, le fog minden tisztulni benned... :)
2013. okt. 31. 18:38
 4/12 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy van valami beütésed, ha a fiúk is érdekelnek. Ráadásul úgy, hogy közben a lányokra nem áll fel.

Ilyesmi nem fordul elő oyannál, akiben nincs egy cseppnyi ferde hajlam sem.

2013. okt. 31. 18:49
 5/12 anonim ***** válasza:

Ha a lányokra később sem fog föl állni akkor meleg vagy :)

De nyugi akkor sem kell hogy összedőljön benned a világ , Mo-n is egyre elfogadóbbá válik a LMBT-k helyzete ahogy az új generációk felnőnek

2013. okt. 31. 21:48
 6/12 anonim ***** válasza:

Ne fesd a falra az ördögöt, én is, ha azt vesszük már 11évesen észrevettem hogy hoppá.. de nem változott semmi.. Most nemsokára már 20éves leszek.

Pontosan így voltam én is, a szex semmilyen formáját nem tudtam elképzelni, mondhatni undorítónak találtam, természetesen amire felállt arra felállt.

Ha a csajokba szerelmes vagy, akkor lehet biszex lennél,

jómagam nem írok olyant hogy ez tinédzser kori identitás zavar, mert valahogy nem, nekem is mondták de így maradtam sőt..

19/F

2013. nov. 1. 06:14
 7/12 anonim válasza:

13 évesen szerelmes voltam a legjobb barátnőmbe, de nem vonzódtam hozzá szexuálisan, max azt tudtam elképzelni, hogy csókolózunk. Akkor is a fiúk izgattak fel. Persze ezt akkor még én sem vallottam be maganak.

Most 18 éves vagyok, és nyíltan meleg.. :)

Még bármi megtörténhet veled, de készülj fel az összes lehetőségre!

2013. nov. 1. 13:44
 8/12 My Conserve ***** válasza:

Az, hogy a fenekelést nem bírod elképzelni, nem tesz semmit. Ez csak azért van, mert 13 éves vagy, és a 13 évesek között is a szigorúbbak közé tartozol. Lánnyal smároltál már? :)

Viszont ha csak a fiúktól áll fel, az jelentheti azt, hogy meleg vagy. Ez teljesen független a fenekeléstől: akkor is meleg leszel, ha sohasem csinálsz velük semmit.

Én nem aggódnék emiatt a helyedben, ez majd kialakul. Változtatni úgyse nagyon tudsz rajta.

2013. nov. 1. 18:37
 9/12 A kérdező kommentje:
Csajjal már csókolóztam, barátnőm is volt, de fiúkkal nem tudnám ezt elképzelni, nekem nincs bajom a melegekkel, de ha szeretkezni látom őket, a hideg is kiráz
2013. nov. 2. 11:38
 10/12 anonim ***** válasza:

probalkozzál, van még idöd...

csajokkal, ha ugy érzed fiukkal is. A beirod a googliba hogy "cute naked boy" mit csinál a farkad? :p

Lényeg, h ne jarj ugy mint en, hogy 30+ korban jövök rá, hogy lányok nem annyira, de fiukkal akartam egesz eletemben, de eddig elnyomtam...

(persze te mar nem fogsz igy, hiszen kiirtad ide)

2013. nov. 4. 00:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!