Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ez baj, gáz? (Vicces? ) :D

Ez baj, gáz? (Vicces? ) :D

Figyelt kérdés

Egy sráccal ismerkedünk egy ideje, sokat beszélgetünk... egyszer majd találkoznánk személyesen is (remélem :3 ). A bökkenő az, hogy ő kábé fél méterrel magasabb nálam (na jó, kevesebbel) :D én elég pici vagyok, ő meg hogy is mondjam, ***** magas :D Hogy fogunk együtt kinézni?! :D Meg mondjuk h csókolózunk? :D Gondoltam veszek egy magassarkút, az még +5 centi :D csak az van, h alapból nem igazán szoktam magassarkút hordani :/

Gáz, hogy ennyivel magasabb? És van valami "mentő ötletetek" :D ?

Köszi :)

2013. okt. 31. 12:17
1 2
 11/19 tabaki ***** válasza:
Tudod mit, majd bakot tart a puszihoz. Van az ismerőseim között olyan, hogy a lány magasabb ugyanennyivel. Az más kérdés, hogy ezzel már a cirkuszban is fellépnek, de rendesen össze vannak házasodva, és úgy élnek, mint a galambok...
2013. okt. 31. 12:58
 12/19 anonim ***** válasza:
Ugyan már gyerekek, ne vitatkozzatok! xD
2013. okt. 31. 12:59
 13/19 anonim ***** válasza:
biztos cuki! :D szerintem magassarkú sem kell, ne akarj ilyesmit, ha nem szereted!
2013. okt. 31. 13:53
 14/19 anonim ***** válasza:

KrisztiánX23 a nick nevem... nem mint hogy ha ez sokat mondana xD

De én csak hülyültem, te kötöttél bele páwába. Vigyázz, mert a modik az ilyen embereket nem szeretik... benne is van a szabályzatba ami a válasz írásnál az arcodba is világít ;)

2013. okt. 31. 13:55
 15/19 anonim válasza:

sry...

"egypasika"

neked szól....

2013. okt. 31. 14:00
 16/19 anonim ***** válasza:
Akk. nem szóltam :D
2013. okt. 31. 14:01
 17/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, megnyugodtam :)
2013. okt. 31. 15:20
 18/19 Sveacer válasza:

szerintem nincs gond senki se kiröhögni és ne fogtok furcsán kinézni

(gondolom)

2013. nov. 2. 17:13
 19/19 tabaki ***** válasza:
Na, pont ma láttam egy ugyanilyen párocskát, akik még japánok is ráadásul. Helyesek voltak, de a kutya sem foglalkozott velük. Én is csak azért, mert beletetted a bogarat a fülembe.
2013. nov. 2. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!