Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Kedves lányok ti minek örülnét...

Kedves lányok ti minek örülnétek a legjobban, hogyan közelítsenek meg?

Figyelt kérdés
Szóval lassan el kellene kezdenem újra ismerkedni eleget voltam egyedül,de az ismerőseim közt nincs olyan aki tetszik és el tudnám képzelni vele szóval teljesen új lányokkal szeretnék ismerkedni.Bulizni nem igazán járok mert nem tudom élvezni a 4 fal közé zárt bulikat és nem is biztos,hogy a legértelmesebb lányokat ott találnám meg.Meg ugye folyton csordában járnak szóval csak odamenni nem nyerő nekem. Ti minek örülnétek a legjobban ? Mi az amire vágynátok pl sport közben odalépnek vagy strandon stb ?
2013. okt. 30. 21:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Én a metrón is örülnék neki őszintén szólva, ha szimpi vagy és egy fáradt munkanap után is mosolyt tudnál csalni az arcomra :) Nem lehetetlen, van akinek már sikerült :D
2013. okt. 30. 21:38
 2/6 anonim ***** válasza:
és a fáradt munkanap után volt egy szopizás? :O
2013. okt. 30. 21:40
 3/6 anonim ***** válasza:

Utcán is akár:) én örülnk neki:) vagy mozinál,kisállatkereskedésnél,könyvesbolt,bárhol:D

18L

2013. okt. 30. 21:41
 4/6 A kérdező kommentje:
Hát metró erre felé nincsen sajnos :D Mondjuk ha nagyvárosban élnék biztos fel sem tettem volna itt ezt a kérdést,ott sok lehetőség van,ahányszor fenn voltam Pesten tényleg aranyosan vissza mosolyogtak a lányok a metrón..:)Utcán csak úgy odamenni valakihez hát oda elég frappáns szöveg kell,hogy ne nézzen hülyének..nehéz ezt így újra elkezdeni..:D
2013. okt. 30. 21:47
 5/6 anonim ***** válasza:
Írj (privibe és megpróbálok segíteni...
2013. okt. 30. 22:01
 6/6 anonim ***** válasza:
Hozzám odajött egy srác, hogy női véleményt kér a nadrágjáról… kiindulásnak jó lehet:DD
2013. okt. 31. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!