Fiúk szeretnék kicsit beszélgetni/ ismerkedni! Valaki benne lenne? (többi lent)
Figyelt kérdés
Ez nem egy reklám. Egyszerűen beszélgetni, ismerkedni szeretnék. Mivel nem vagyok egy nagyon bulizos, eljáros fajta, eléggé visszahúzódó természetű vagyok. Csongrád megyei vagyok szivesebben beszelgetnék olyanal akivel egy megyében élek.
Viszont akinek lenne kedve ismerkedni, beszélgetni az írjon rám nyugotan. :)
2013. okt. 30. 20:34
3/18 anonim válasza:
Kort írhatnál, mert nem akarom utána hlyén érezni magam.
4/18 anonim válasza:
Életkorodat azért odaírhatnál. Én nem Csongrád megyében lakom de ez is majdnem úgy néz ki.
5/18 anonim válasza:
Súgok valamit, ha rám írsz kérdező! :)
6/18 anonim válasza:
Én csak az animekről, programozásról, könyvekről, hangszerekről és a farkamról tudok beszélni lányokkal. Melyik érdekel?
7/18 anonim válasza:
És Kolozsvárról - mert kolozsvári vagyok.
8/18 anonim válasza:
"Én nem Csongrád megyében lakom de ez is majdnem úgy néz ki." állat :) ezen olyan jót nevettem :)
10/18 anonim válasza:
Jaguar Warrior te heves megyében laksz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!