Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy lehet, hogy ennyire nem...

Hogy lehet, hogy ennyire nem tudok egyes emberekkel beszélgetni?

Figyelt kérdés

Nem tartom magam olyan hű,de művelt lánynak,de azért kevés olyan dolog van,amihez ne tudnék hozzászólni,vagy ne érdekelne egy kicsit se,és mégis,a többség,akikkel beszélgetek... "Beszélgetek".. Általában kifaggat a hobbiról,hogy mi érdekel,mi nem,meséljek valamit és ennyi. Ez mind szép és jó idáig,mert mi másról mehetne a téma egy idegennel,de innentől csak én szövegelek,meg mesélem az idétlen történeteimet,amik történtek velem,hogy szórakoztassam,meg őt kérdezgetem,hogy mit szeret,mit csinál,mi érdekli,azon belül mi,mit szeretne a jövőben,mit tudom én,ami épp eszembe jut,és úgy kell belőlük kihúzni,pedig csak magáról kéne beszélnie meg arról,ami érdekli,amihez ért.. Nem olyan dolgokról,amihez lehet,hogy h_lye és én erőltetem csak,mert az úgy érthető lenne. Nem tudok úgy beszélgetni velük,hogy észre se veszem,hogy a sokadik órát átbeszéltük már,hanem elalszom közben,mert esélyt se ad a válaszaival,hogy valami normális beszélgetés kialakulhasson,mintha nem is lenne semmiről saját véleménye,csak ez a "Ja,igen,ez van és kész,most már hagyj békén." De akkor meg minek akar az ilyen ismerkedni? Nem tudom,vagy én vagyok dögunalmas vagy eleve nem vagyok nekik szimpatikus,nem tudom,pedig ők írnak nekem általában..:D Komolyan,ennyire nem tudnak az emberek már beszélgetni? Hogy szinte direkt letudják a dolgot egy egyszavas válasszal és nem is képesek valami tartalmasabb,kibontakoztathatóbb beszélgetésre? Komolyan,nem értem őket,de még az sincs,hogy nem az én korosztályom,ugyanúgy 17-19 évesek ők is..:/ Még az idősebbekkel lehet normálisabban,de ők... És akkor így meg milyen már egy ismerkedés? Meg se ismered a másikat úgy igazán,se a véleményét,se a gondolkodását,semmit,csak tényszerű adatokat mond,azt is csak "muszájból"..

17L

2013. okt. 30. 18:33
 1/2 anonim válasza:
ne pörögj túl. az nem baj, ha nem alszik meg a tej a szádban, de akkor se beszélj felesleges dolgokról órákig. és gondolod át, hogy milyen sztorikat osztasz meg. lehet, hogy azok a gázosak. és a válaszokat sem árt átgondolni.
2013. okt. 30. 18:46
 2/2 anonim ***** válasza:

Nos, őszintén szólva éreztem már én is így magam, annak ellenére hogy fiú vagyok. De van úgy, hogy teljesen el tudunk merülni, s úgy beszélgetni hogy nem is vesszük észre az időt.

Tapasztalatom szerint olyan emberrel tudsz jól beszélgetni, akivel kapcsolatban nem érzel semmilyen korlátot, vagy szégyent, illetve pár alap kérdésben egyetértetek, mint a pénz tisztelete, az erkölcs, vagy akár az öltözködés. Ezek olyan feltételek amelyek zavarhatnak abban, hogy nyugodtan tudj beszélni valakivel, s ne azon gondolkodj hogy vajon mit szól majd.

Az hogy te nem kapsz ilyen személyt, azt is jelentheti, hogy nem vagy szellemileg azon a szinten mint a társalgási partnered. Viszont a fenti szövegből ítélve azt mondanám, hogy a te társalgási partnered nincs a te szinteden. Más szóval, keress olyant, aki talán idősebb, vagy értelmesebb. Köztudott hogy a fiúk később érnek. 17 évesen mondjuk keress egy 20 évest, vagy ne ijedj meg egy 22 éves fiútól sem. Lehet hogy pont olyan szinten lesz akivel jól megértitek egymást.

2013. okt. 30. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!