Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nem szabad egy lánynál leragadni?

Zsinga kérdése:

Nem szabad egy lánynál leragadni?

Figyelt kérdés
Sziasztok, az lenne a kérdésem hogy én eddig mindig ugy voltam vele, hogy ha tetszik egy lány akkor én mindig azt hittem, hogy ő az igazi és más nem kell, de rájöttem hogy tévedtem, most a suliba is van az osztálytársam aki nagyon tetszik, talán viszonozza de nem vagyok benne biztos, és nála is azt éreztem hogy csak ő kell. Tegnap a városban bowlingozni voltam, és mellettünk egy számomra nagyon aranyos kinézetű lány játszott, nem volt semmi nem szólitottam meg, csak ekkor gondolkodtam el azon hogy nem kéne az első megtetszett lánynál leragadni, és keresnem kell a legmegfelelőbbet. Mások is igy vannak vele? A válaszokat köszi előre is.

2013. okt. 29. 22:40
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Így van aki keres az talál.
2013. okt. 29. 22:41
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ismerkedhetsz egyszerre több lánnyal is, ebben nincs semmi rossz. Sőt a legtöbben rendszerint párhuzamosan randiznak 2-3-4-akárhány delikvenssel.
2013. okt. 29. 22:44
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is ezt csinálom csak én lány vagyok (és a félreértés elkerülése végedt én fiúknál ragadok le). Képes vagyok teljesen beleélni magam és már nwm egyszer megtörtént, hogy összetörtem egy plátói szerelem után :(
2013. okt. 29. 22:45
 4/6 anonim válasza:
ha minden csaj a nagy ŐŐŐŐŐŐ lenne aki tetszik akkor már háremem lenne
2013. okt. 29. 22:53
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ mindenkinek! :) /Egyébként 16/F/
2013. okt. 29. 22:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok. De nem kell ahhoz tetszen egy csaj, szimplán ha barátkozok vkivel és később mind2en rájövünk, hogy még se olyan jó fej a másik mint 1-re hittük, akk. össze török és huzamosabb ideig rossz hangulatom lesz. De am. igaz, ezen ha tudsz változtass. Én számtalanszor próbáltam és még nem sikerült.
2013. okt. 30. 01:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!