Én most akkor milyen típusú fiúnak számítok?
Figyelt kérdés
Alacsony és vékony vagyok, eléggé gizda, könnyűnek is érzem magam és fürgének a piciségem miatt. Fejre meg elég vegyes a vélemény, mert neveztek már rondának, de cukinak, aranyosnak, helyesnek is, meg volt, aki szerint sármos vagyok, van valami bájosság az arcomban. De egyáltalán nem vagyok kisfiús arcú, hiszen nagy orrom van, már pedig úgy tudom a kisfiús archoz a pici már szinte lányos orr passzol, én meg úgy olvastam, hogy a nagy orr magas tesztoszteronra utal, vagyis inkább férfias vonás. Volt is lány, aki a nagy orrom miatt csúfolt és úgy vettem észre a legtöbben ebbe kötöttek bele valamiért, nem is abba, hogy milyen apró vagyok.2013. okt. 29. 19:30
5/7 anonim válasza:
Engem nem zavar a magasság(én is pici vagyok), de arcra nagyon válogatós vagyok. Mondjuk egy orr miatt nem hiszem hogy passzolnék egy jó pasit :D
6/7 anonim válasza:
milyen válaszok...
szerintem kisfiús vagy, mert nem vagy magas, széles...
7/7 anonim válasza:
Kép nélkül ezt nem lehet megmondani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!