Hol van a "megfelelő" hely az ismerkedésre?
Tehát: Megfigyeltem, ha valaki nem talál társat magának vagy nem megfelelő társat talál(pl. kihasználják/megcsalják)
és elpanaszolja akár neten, vagy kint a barátainak ,akkor jön a modoros (tipikus) válasz : NEM JÓ HELYEN KERESGÉLSZ:d
Majd a folytatása: ismerkedj buszon ,uszodába...könyvtárba:D:D
Ezzel szemben állandóan hangoztatják az emberek ,hogy
-Neten ismerkedni: égés, aki ott ismerkedik az sikeres ember nem lehet
-Munkahelyen ismerkedés: nem illik
-Buliban ismerkedés: Szórakozóhelyen csak és kizárólag dugás céljából ismerkednek a férfiak, meg nem illik:D
-Uszodában ismerkedés: Sportolni mennek le az emberek nem ismerkedni
-Utcán/tömegközlekedésen ismerkedés: Az emberek örülnek, ha elérik az úti céljukat időben(és épségben), különben is: idegenekkel nem állunk szóba:D
-Társkereső buliban/oldalon ismerkedés: Mindenki tökéletes boldog párkapcsolatban él és csak kíváncsiságból jöttek el vagy regisztráltak:D
Akkor mégis hol van az a megfelelő "hely"?
A fentiek közül én mindegyikre tudok példát, a saját életemből és a barátaim életéből is. Szerintem attól, hogy vannak, akik nem ismerkednek az adott körben, még nem zárja ki az ismerkedést.
De összességében a baráti kör (barátok barátai), illetve valamilyen érdeklődési kör mentén kialakult közösség lehet a leginkább megfelelő.
Még egyszer: A kérdésre szeretnék választ kapni, és nem arra, hogy én mit csináljak vagy mit ne.
Azért tettem fel a kérdést mert mindenhonnan ez folyik, hogy "nem jó helyen keresgéltél". Erre az első három válaszoló nem is a kérdésre válaszol ,hanem engem próbál meg utasítani.
Ez egy kérdezős oldal nem pedig lelki segély szolgálat.
Nem lehet egy k**t kérdést feltenni úgy, hogy ne menjen át személyes tanácsadásba.
Azt kérdeztem, hogy HOL VAN a megfelelő hely az ismerkedésre, akkor miért nem lehet elfogulatlan/pártatlan tárgyilagos választ kapni rá.
Mindenki mondja el a saját válaszát magáról a kérdésről, ha pedig nem tud válaszolni, akkor tovább.
Pl.
Kérdés: Melyik időszakban ajánlatos napozni?
Rossz válaszok:
-Minek mész napozni, bőrrákot akarsz?
-Feküdj inkább árnyékba
-De jó ,hogy egyeseknek van ideje napozni, te is ilyen plázanő lehetsz.
-Neked semelyikben inkább ne napozz, ha ilyen finnyás vagy.
Jó válaszok:
-A nap általában akkor éget a legerősebben amikor a legnagyobb dőlésszögben van a napszakhoz képest.
Ez nyáron a 11-15:00 közötti idő. Ebben az időszakban nem ajánlatos napozni, mert nagyobb az esélye a leégésnek és a későbbi rosszindulatú elváltozásoknak.
-Általában a dél körüli órákban süt a legerősebben a nap, szerintem délután a legjobb idő egy kis barnulásra.
-Dél környékén nem ajánlatos, de ha egész nap magas az UV index nem ajánlatos csak a késő délutáni órákban napozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!