Most akkor tetszem neki?
Van egy fiú a C-ből aki tetszik nekem már 5.-től, most 7.-es vagyok. 5.- ben volt, hogy elvette a táskámat de közben nagyon nézett de volt olyan is miközben a tanárnak a verset mondtam fel ott ült a mellettem lévő padon és engem nézett. 6.-ban nem voltam napközis így nem sokat láttam, de most, 7.-be megint bekerültem a barinőmmel együtt és most őt kezdte el nézni meg szórakozik vele de közben engem is szokott nézni. Ez most mit jelent? A barátőm tetszik neki vagy én?
6.-ban nem voltam napközis így nem sokat láttam.
4. Válaszoló képzeld hogy szokott velem beszélgetni.
Ja és miért nem lehetett normális válaszokat írni??? Annyira nagy kérés ez??
Első válaszoló takarodjál te a simshez
Amúgy 16/L
Ha 5.-be nézegetett az rég volt! 11 éves lehettél.. most meg már 5 év eltelt.. énis sajnálom de nembiztos h bejössz (már) neki... Énis hatodikasként bejött nekem egy csaj 5.-es volt.. És tavaly teljesen elakartam feljteni, mert begbántott. Két hete meg már nemtudok élni. ha nem ír. Nos! Lehetséges h bejössz neki! De kisebb jelek nem utalnak rá? pl: Bebizonyított tény!: Ha egy srácnak bejön egy csaj akkor azt a csajt állandóan piszkálja...
Vagy: Veled másmilyen mint a többiekkel?
stb....
Hát engem is szokott piszkálni meg a barátnőmet is, ezért gondolkodtam azon hogy ő is megtetszett neki vagy már én nem tetszenek neki. (Ha így lehetett ötödikbe)
Amúgy köszönöm, végre egy normális válasz.:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!