Szerintetek jo kezdés?
Figyelt kérdés
Van egy lány rég ota ismerem de most már tobbet érzek iránta.
Mostanában elhívom városba sétálni beszélgetunk.
Élvezzuk egymás társaságát.
Szerintem sejt már valamit de én nem szeretem elsietni a dolgokat.
Lányok szerintetek így jo mert nem szeret beulni fagyizoba meg ilyen helyekre,de városba szívesen jon velem.
És nemtudom hogy milyen modon mondjam el neki hogy szerelmes vagyok bele mert ez így szerintem sok lenne egyszerre neki.
2013. okt. 27. 12:45
1/4 anonim válasza:
Ha már voltatok sétálni, meg már hívtad, akkor nyugodtan megmondhatod neki az érzéseidet, nem lesz sok.
2/4 anonim válasza:
Amennyiben o meg nem tudja mit erez, megilyesztheted a vallomasoddal. Szerintem finoman adagold neki, es akkor fokozatosan o is tisztaba johet az erzeseivel, ha vannak mar kialakuloban. pl mondd neki legkozelebb, hogy: nagyon jol erzem veled magam, milyen jo lenne ha kovetezo nyaron elmennenk egyutt nyaralni (vagy valami tavolabbi idopontban egy jo program)... es akkor nezd az arcat, es megtudod szeretne- e veled egyutt lenni komolyabban.
3/4 A kérdező kommentje:
Már 3x voltunk és ma este is megyünk :D
Szerdán megyünk moziba.
Hol jobb csak leülni egy padra és ott vagy a moziban?
És segítenétek megfogalmazni mert ha ennyit mondok neki Szerelmes vagyok beléd ez így elég gagyi..xd
2013. okt. 27. 12:59
4/4 A kérdező kommentje:
# 2 köszi ez télleg jó ötlet :D
2013. okt. 27. 13:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!