Miért van az, hogy a kicsit teltebb lányok jönnek be?
ismerkedjetek:D
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Azért mert anyukád is teltebb :) El mondom hogy van ez:
kis fiú korban kezdődik az egész, mivel ő viselte gondod születésed óta ezért biztonság érzetet táplál illetve szeretetet és boldogságot! A legtöbb fiú az anyukáját szereti legjobban. A lányok pedig apjukat.
A lányoknál pedig az apjuk jellemét és külsőleg rá hasonlító egyéneket keresnek. A nőknek a család biztonság, boldogság és jó környezet a fontos. Akik édesanyjuk vagy édesapjuk nélkül nőttek fel, érzékenyebbek az ilyen dolgokra mert annál jobban vágynak azokra az érzésekre, amiket kiskorukban nem kaptak meg. Szóval a csajoknak erős, okos, értelmes pasi kell. Csak sok hülye ennek ellenkezőjét csinálja. Ezért mennek tönkre a kapcsolatok.
Remélem segítettem. 17/F
"A lányoknál pedig az apjuk jellemét és külsőleg rá hasonlító egyéneket keresnek."
Úgy eddig a mondatig butaság az 5-ös válasz. :)
Igazából nehéz válaszolni a kérdésre, hogy mi alakítja az egyéni ízlést, annyi minden befolyásolhatja. Mindenkinél más és más. Szerintem nem is kell rajta túl sokat gondolkozni. Nem vagyunk egyformák, nem mindenkinek ugyanaz tetszik.
Ötös vagyok.
Azt nem mondtam hogy minden emberre igaz. Hogy ki és mi tetszik, az bizony kis korunktól kezdve szépen lassan meghatározódik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!