Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Debrecenben milyen gyakoriak...

Debrecenben milyen gyakoriak a nagyon alacsony, kb.150-155centi körüli lányok?

Figyelt kérdés
Ilyen lányokkal szívesen ismerkednék, de mostanság inkább magas lányokat látok többségben, túlszárnyalnak engem, hogy nőttek meg ekkorára basszus. :D
2013. okt. 26. 12:50
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Na jól van, te kis huncut, ez így már nem ér. :P :D
2013. okt. 29. 22:16
 12/18 anonim ***** válasza:
Persze az összes ezzel védekezik, mégis a következő hercegük is 180-190cm.. 170cm-el esélytelen vagy náluk, ezt egyre jobban kezdem belátni..
2013. okt. 29. 22:36
 13/18 anonim ***** válasza:
Ne mondd már, hogy 170 cm-el olyan alacsony az ember, hogy senkinek sem kell. A legjobb barátom 172 cm és sorra szerzi meg a jobbnál jobb csajokat, a másik haverom 190-es magassággal meg semmire nem jut. Én is a 170-esek táborát erősítem, de volt egy kiegyensúlyozott több éves kapcsolatom, plusz jelenleg kisebb kapcsolataim is voltak. Ráadásnak, meg van egy kb. 165 cm magas ismerősöm, akinek a legszebb lány, akit valaha láttam a barátnője. Szerintem egyszerűen ezeknek a srácoknak volt merszük leszólítani egy csajt. A személyiség nagyon sokat kompenzál, szeresd magadat és mások is szeretni fognak, ez nagy bölcsesség.
2013. okt. 31. 02:07
 14/18 anonim ***** válasza:
Andersen már régen meghalt.. Ezek kivételek és? A többségnek nincs ilyen szerencséje. Lehet, hogy pénzesek a haverjaid, az sok mindent felülír.. Azt, hiszed, hogy mi nem próbálkoztunk egyszer sem?!, de igen, csak lekoptattak, látszott rajtuk, hogy nem kellünk.. Ezernyi meg egy alacsony férfia 170-172cm van a társkeresőkön, ez is sok mindent bizonyít. A lényeg magas férfiakkal egy törpe 170cm-el nem tud versenyezni, a nők 95%-nál biztos nem..
2013. okt. 31. 17:23
 15/18 anonim ***** válasza:
Veled nem érdemes vitatkozni..., de hülyeséget beszélsz az fix, de ugye a hülyének nem lehet megmondani, hogy hülye, mert hülye!
2013. nov. 1. 01:37
 16/18 anonim válasza:
A lányok nem cm alapján szelektálnak. Bizonyítsd be, h vicces, kedves, és melegszívű vagy, és magabiztos a 170 cm-del együtt is.
2013. nov. 3. 22:11
 17/18 anonim ***** válasza:
Mondod ezt TE aki bizonyára nem 170cm, és nincs 12cm-es mikrofarka, emellett, gondolom nem vörös foltos az arcod sem ugye..
2013. nov. 3. 22:19
 18/18 anonim ***** válasza:

[link]

Tessék Te 76%-os géniusz, ehhez mit szólsz?? Ilyen cikkek tömkelege van a neten, szerinted ezek is kitalációk mi?!

2013. nov. 3. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!