Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok! Titeket zavarna ha...

Lányok! Titeket zavarna ha egy fiúnak nincs rendes profilképe facebookon, viszont tudod hogy néz ki (az osztálytársad), és ismerkedés céljából sokat beszélget veled?

Figyelt kérdés
A nincs rendes profilképe alatt azt értem, hogy nem öt ábrázolja a profilkép. Egyszerüen nem vagyok fotogén, és nincs egy jó kép rólam ://

2013. okt. 26. 10:32
 1/9 anonim ***** válasza:
55%
Mikor megy ki a Fakebuk a divatból???
2013. okt. 26. 10:33
 2/9 anonim ***** válasza:
77%
Óh, szóval FB nélkül nem lehet már ismerkedni sem? Ez nevetséges, bocs. Ki a retkes pudvát érdekel? Amúgy nincs olyan, hogy nem vagy fotogén. Olyan van, hogy fogalmad sincs, hogyan fényképezd magad értelmesen. Nekem is jó ha 20-ból egy sikerül, de sikerül.
2013. okt. 26. 10:34
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
facebook ge***
2013. okt. 26. 10:34
 4/9 anonim ***** válasza:
nem zavarna :D
2013. okt. 26. 10:35
 5/9 piriiiiii ***** válasza:
38%

"Viszont tudod, hogy jól néz ki"... öcsém, van ám önbizalmad! :D

Én annak örülnék igazán, ha facebook-ja sem lenne.

2013. okt. 26. 10:38
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Miaza fészbuk? Olyan mint az ekszeszájszbuuuk?
2013. okt. 26. 10:39
 7/9 anonim ***** válasza:
55%

Kedves kérdező!

Nekem egy pár helyen ez volt kirakva: [link] és még olyanok is rámírtak, akik nem is ismertek. Szóval hagyjuk már ezt a fészbukon nincs kint rendes profilkép dolgot, mert senkit nem érdekel, hogy mi van kirakva. Akit meg érdekel, az olyan is...

2013. okt. 26. 10:39
 8/9 A kérdező kommentje:
#5! Olvasd ujra kérlek.
2013. okt. 26. 10:40
 9/9 piriiiiii ***** válasza:
Azáltal, hogy azt írtam: annak örülnék igazán, ha facebookja sem lenne, burkoltan válaszoltam: nem, nem zavarna, ha nem lenne "rendes" profilképe.
2013. okt. 26. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!