Milyen helyeken lehet kedves pasikat találni (16 körülieket)?
nem arra értem, hogy mondjuk Ajkán,Szombathelyen stb...
és hogyan lehetne megismerkedni velük??
pont ezért nehéz, és ezért kérdeztem meg =/
sajnos nem igazán lehet találni, vagy ha találsz, akkor akár hátsó szándékai is lehetnek
de azért köszönöm :)
Amúgy elég sok kedves pasi van. Azt rontják el a lányok, hogy alapból kizárják azt aki nem kigyúrt, tökéletesen belőtt hajjal mászkál. Legalábbis ezt vettem észre. Addig nem lesz kevesebb bunkó amég a lányok újra és újra összejönnek kondizós, beképzelt, egy órán át zselézett hajó srácokkal akikről lerí a bunkóság.
Nem értem, ha kifognak egy ilyet akkor mért nem más kaliberrel próbálkoznak.
4. akkor az érthető :D
5. nem számít, hogy kigyúrt-e vagy ilyesmi, mert tudom, hogy olyant nehezen találnák, egyébként se igazán tetszenek az olyanok :)
néha szimplán csak szerencse kérdése,h összefuss 1 normális sráccal.persze mindenhez idő kell,úgy h ne itélj első látás v beszélgetés alapján.
a hátsó szándék,meg 1 eltúlzott hülyeség... még a felnőtt férfiak is sok mindent megtesznek 1-1 légyott miatt,nem h a fiatalabbak.a kérdés sokkal inkább az,h a szívedet is magáénak akarja-e tudni,v csak a tested.viszont e kérdés megválaszolására megint csak időre és a részedről 1 érett hozzáállásra van szükség.
sok siker! :)
(egy 16 éves srác)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!