Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Most mit csináljak?

Most mit csináljak?

Figyelt kérdés

20 éves egyetemista fiú vagyok és van a kollégiumba egy csaj aki már régebben is tetszett csak nagyon nem volt alkalmam vele dumálni. A héten volt egy buli ahol mind a ketten ott voltunk és egyszer indultunk vissza a koliba egész jól eldumáltunk meg mikor visszaértünk akkor is még legalább 1 órát beszélgetünk. Azóta van, hogy találkozok vele mikor lemegyek dohányozni vagy a folyosón mindig rámosolyog de igazából a köszönésen kívül nem nagyon beszélünk. Már arra is gondoltam hogy facebookon beszélek vele csak hát azt se nagyon tudom mit írjak. Ha lenne valami ötletetek azt nagyon megköszönném.

Ja és még csak én érzem zavarónak hogy személyesen csak köszönünk egymásnak de facebookon meg próbálok vele beszélni és tényleg az lenne a jobb, ha személyesen tenném?

2013. okt. 25. 14:07
 1/3 anonim ***** válasza:
Inkább személyesen. Nincs közös órátok? Jegyzetek, ilyesmi miatt nem tudsz bekopogni hozzá? Onnantól már sínen lennétek ...
2013. okt. 25. 14:09
 2/3 anonim ***** válasza:
Mikor megint találkoztok köszönj rá, majd szólj hozzá. Pl hogy vagy? Milyen klassz volt a múltkori buli. Mikor mész legközelebb? te ekkor vagy akkor mész, milyen jót dumáltatok, menjünk ugyanakkor, majd megint dumálunk egy jót, stb. Ha belemegy oké, a bulin pedig már bókolhatsz, hogy milyen szép a szeme, van-e pasija, esetleg meg is csókolhatod. Ezután már sinen van a dolog.
2013. okt. 25. 14:10
 3/3 anonim válasza:

Kár a gőzért. Ha bejönnél a csajnak, akkor ő is keresne, meg éreznéd a vonzást, ami tök fontos, és mindig lehet érezni. Megállna legalább pár percre, hogy megkérdezze mi újság. Ha leszólítanád most élőben, akkor csak kis eséllyel jönnél ki belőle jól, kb. 90%, hogy kínos lenne és egy 2 perces, "na majd dumálunk, most mennem kell" beszélgetéssé fajulna. Írj rá faszabuckon, ha nem akarsz beégni, ott is láthatod az érdeklődést.

Amúgy az élő felszedések mindig jobbak és hatásosabbak, de ott meg kell lennie annak a plusznak, ha nincs meg, akkor szerintem felesleges energiapazarlás. Sok szerencsét!

2013. okt. 25. 14:13

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!