Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Férfiak! Válaszolnátok?

Férfiak! Válaszolnátok?

Figyelt kérdés

Kb. 2 hónapja alakulóban van egy kapcsolat, a pasi nagyon tetszik és azt hiszem, hogy én is neki, de egyelőre még nem történt sok minden. Amúgy ő kezdett el jelzéseket tenni felém. A napokban láttam a facebook ismerőseit nézve, hogy nemrég többször lájkolta egy csaj képeit és csajnak egy évvel ezelőtt feltöltött képéhez pedig azt írta, hogy nagyon szép.

Elkezdtem már most féltékenykedni, szerintetek ez normális. Hogy működnek a férfiak? Ő amúgy 30, én 27.

2013. okt. 24. 21:47
1 2
 11/11 anonim válasza:
lehet csak azért lájkolta hogy féltkennyé tegyen ,másik variáció amig nem jártok ő szabad préda,harmadik variáció minden férfi megnézi a csinos nőket több pecát tart a vizbe ,jobban kénne ismerni valakit hogy véleményt lehessen alkotni róla,neked tudni kell milyen tipus a srác.Tutti tipp:ha van olyan közös ismerős akiben megbizik és leinfóz téged akkor tudod mi a szitu ezt tenném .
2013. okt. 25. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!