Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ti hogyan folytatnátok, mit...

Ti hogyan folytatnátok, mit tennétek? Szerintetek bejöhetek neki/van esélyem?

Figyelt kérdés

Egy hónappal ezelőtt megismerkedtem egy sráccal. Nagyon helyes, kedves és figyelmes és nem olyan mint a mai cicafiúk, hanem teljesen olyan, mint egy rendes, normális ember. Vagyis nem életcélja 16-17 évesen lefeküdni valakivel, számít neki a belső és az ízlése minden téren olyan... hogy mondjam pl. nem a mai nyenyeréket szereti csak. Ahha. Ez edig oké. Csakhogy nem tudom, hogy merjek-e közeledni, ne merjek... Nem merek érdeklődni felőle, mert félek, hogy zavarok. Igazából, ahogy leszűrtem, nem szereti a magamutogató, vagy khmm... túl korán érő (nem tudtam jóbban megfogalmazni :D) lányokat. Úgy érzem, hogy talán ezen a téren megfelelnék. Talán az is elég nagy baj lehet, hogy 2 év korkülönbség van köztünk... Az a helyzet, hogy nekem nagyon bejön és a barátnőmet (aki amúgy nem ismeri) ezzel fárasztom, hogy róla mesélek neki szinte folyton. De van egy olyan érzésm, hogy semmi esélyem nála, mert például megnéztem facebookon az ismerőseit és azt vettem észre, hogy minden egyes lány ismeőse(rajtam kívül)gyönyörű. Segítsetek légyszi! Fiúk és lányok véleményét is várom egyaránt!

14/L

2013. okt. 22. 17:37
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem próbáld meg veszíteni valód nincsen vele. Én is így vagy de csak tetszik a fiú. A 2 év korkülönbség az még teljesen normális, hiszen anyukám és apukám között is 2 év van. Az a baj hogy én is olyan vagyok, hogy nem merek rá írni, mert azt hiszem hogy csak zavarnám meg ilyesmi. Próbáld meg :) 14/L
2013. okt. 22. 17:40
 2/3 anonim ***** válasza:
Már megint a nyomorult facebook. Lépj oda, mondd el neki, hogy tetszik és kész. Mit kell mindent túlbonyolítani? :D
2013. okt. 22. 17:41
 3/3 A kérdező kommentje:
Értem és köszi! :) Csak hát ugye egy hónap az nem túl sok idő és ezalatt 4-szer találkoztam csak vele.
2013. okt. 22. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!