Mekkora esély van arra, hogy "megfelelő" lányt találjak magamhoz?
Szerintem nem olyan nagyok az igényeim, mégsem sikerült még ilyen lányba belebotlanom ..
Pár dolog, ami fontos:
– Legyen lehetőleg keresztény, nem kell minden hétvégén templomba járósnak lennie, de azért tartsa magát kereszténynek :)
–Ne lakjon tőlem olyan messze (max. 1 óra BKV-val)
–Legyenek céljai az életben, ne legyen egy unott, szürke kisegér
–Legyen nyitott az új, meglepő dolgokra, ne legyen befeléforduló konzervatív :)
–Szeressen utazni
–Legyen jókedvű és megértő
–Ne legyen antialkoholista
–Külsőre is tetszen.
Vagy ha ilyen elvárásaim vannak egy ideális barátnőjelöltről akkor velem van a baj? :/ 18F
NE LEGYEN ANTIALKOHOLISTA!
Ez egy gyönyörű oximoron, ha a kereszténységet is mellé írod. Azt jelenti ugyanis, hogy legyen alkoholista!
Gondolom sok keresztény alkoholista van :)
Antialkoholistán azt értjük, hogy teljesen megveti az alkoholt.
Aki elmegy néha a haverokkal meginni pár sört, emiatt miért ne lehetne keresztény?
Aki VALÓBAN keresztény, (és nem csupán meg van keresztelve), az nem olyan életmódot folytat, amibe belefér a "haverokkal való sörözés".
Ezek szerint Te csak meg vagy keresztelve, és ennyi. Semmi közöd a kereszténységhez...
A haverokkal való sörözés még mindig nem értem, hogy miért mondana ellene a kereszténységnek..
Maradjunk egyelőre annyiban, hogy tartsa magát kereszténynek a leányzó.
Nézzük:
-Meg vagyok keresztelve. (és azt hiszem hiszek is... legalábbis valamiben biztos)
-Nem tudom hol laksz.... Pest sem kicsi.
-Vannak céljaim. (az, hogy megvalósulnak e majd, azt nemigen tudom, de remélem)
-Nyitott vagyok. (de azért vannak határok...szóval relatív)
-Szeretnék én, ha lenne rá pénzem.
-Nem garantálhatom a konstans jókedvet, de van amikor olyan vagyok. Megértőnek, elég sokan mondanak, és én is annak tartom magamat.
-Nem vetem meg a piát, amíg egészséges keretek között történik az ivászat...(nem kell túlzásba vinni, és nem kell gyakran történjen)
-Nem tetszenék, bár ki tudja... (megint csak relatív)
Mindenkinek vannak elvárásai, csak van aki nem írja ki gyk-ra felsorolva... attól még simán találhatsz ilyet. :) 18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!