Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mekkora esély van arra, hogy...

Mekkora esély van arra, hogy "megfelelő" lányt találjak magamhoz?

Figyelt kérdés

Szerintem nem olyan nagyok az igényeim, mégsem sikerült még ilyen lányba belebotlanom ..

Pár dolog, ami fontos:

– Legyen lehetőleg keresztény, nem kell minden hétvégén templomba járósnak lennie, de azért tartsa magát kereszténynek :)

–Ne lakjon tőlem olyan messze (max. 1 óra BKV-val)

–Legyenek céljai az életben, ne legyen egy unott, szürke kisegér

–Legyen nyitott az új, meglepő dolgokra, ne legyen befeléforduló konzervatív :)

–Szeressen utazni

–Legyen jókedvű és megértő

–Ne legyen antialkoholista

–Külsőre is tetszen.

Vagy ha ilyen elvárásaim vannak egy ideális barátnőjelöltről akkor velem van a baj? :/ 18F

2013. okt. 21. 20:02
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Hanem mit jelent, atyám?
2013. okt. 21. 20:09
 12/19 anonim ***** válasza:
22%
Lehetőleg legyen keresztény: ennyire szereted a hazug embereket?
2013. okt. 21. 20:10
 13/19 anonim ***** válasza:

NE LEGYEN ANTIALKOHOLISTA!

Ez egy gyönyörű oximoron, ha a kereszténységet is mellé írod. Azt jelenti ugyanis, hogy legyen alkoholista!

Gondolom sok keresztény alkoholista van :)

2013. okt. 21. 20:15
 14/19 A kérdező kommentje:
11# Egy vallás követőjét nem az határozza meg, hog ott van -e a templomban, vagy nem..Sokkal inkább a gondolkodás, a hozzáállás,(a hit? :) ). Hivatalosan pedig az a keresztény, aki meg van keresztelve..
2013. okt. 21. 20:15
 15/19 A kérdező kommentje:

Antialkoholistán azt értjük, hogy teljesen megveti az alkoholt.

Aki elmegy néha a haverokkal meginni pár sört, emiatt miért ne lehetne keresztény?

2013. okt. 21. 20:16
 16/19 anonim ***** válasza:

Aki VALÓBAN keresztény, (és nem csupán meg van keresztelve), az nem olyan életmódot folytat, amibe belefér a "haverokkal való sörözés".

Ezek szerint Te csak meg vagy keresztelve, és ennyi. Semmi közöd a kereszténységhez...

2013. okt. 21. 20:19
 17/19 A kérdező kommentje:

A haverokkal való sörözés még mindig nem értem, hogy miért mondana ellene a kereszténységnek..

Maradjunk egyelőre annyiban, hogy tartsa magát kereszténynek a leányzó.

2013. okt. 21. 20:27
 18/19 anonim ***** válasza:

Nézzük:

-Meg vagyok keresztelve. (és azt hiszem hiszek is... legalábbis valamiben biztos)

-Nem tudom hol laksz.... Pest sem kicsi.

-Vannak céljaim. (az, hogy megvalósulnak e majd, azt nemigen tudom, de remélem)

-Nyitott vagyok. (de azért vannak határok...szóval relatív)

-Szeretnék én, ha lenne rá pénzem.

-Nem garantálhatom a konstans jókedvet, de van amikor olyan vagyok. Megértőnek, elég sokan mondanak, és én is annak tartom magamat.

-Nem vetem meg a piát, amíg egészséges keretek között történik az ivászat...(nem kell túlzásba vinni, és nem kell gyakran történjen)

-Nem tetszenék, bár ki tudja... (megint csak relatív)

Mindenkinek vannak elvárásai, csak van aki nem írja ki gyk-ra felsorolva... attól még simán találhatsz ilyet. :) 18/l

2013. okt. 21. 21:20
 19/19 anonim ***** válasza:
1:10000
2014. ápr. 8. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!