Két lány is tetszik de nem tudok választani?
Figyelt kérdés
Tehát van kéne lány aki tetszik az egyikkel régóta beszélgetek és kb ott tartok el kéne hívnom valahova ő 20 éves .A másik meg tetszik és egy ismerősöm mondta hogy én is tetszem neki ő 16 éves . Én 17 vagyok nem tudom a korkülönbség akadály e meg az hogy nekem még nem volt barátnőm nincs tapasztalatom nem tudom eleget tudnék egy nyújtani egy 20 éves lánynak :) Egyébként mindkét csaj bomba jó :) De a fiatalabbal teljesen 0-ról kéne indulni a másikkal sokat beszélgettem elég sok mindent elmondott magáról stb.. még a barátjával való viszonyáról is beszélt mondta hogy nem törődik vele eleget ki dobja majd .. Szóval most elvileg szabad a pálya ..2013. okt. 21. 09:54
1/8 anonim válasza:
Szóval a 20 évesnek még van valakije... Hívd a 16 évest, a másikkal befürödsz.
2/8 A kérdező kommentje:
Már nincs neki .
2013. okt. 21. 10:21
3/8 anonim válasza:
Van egy nagyon egyszerű megoldás. Egyik lány a FEJ, másik az ÍRÁS. Feldobod a pénzt, és mielőtt leér, szurkolni fogsz annak, hogy írás vagy fej legyen. Amelyiknek jobban drukkolsz, azt akarod igazán. ;)
4/8 A kérdező kommentje:
Komolyan megoldás akár így is lehet :D
2013. okt. 21. 12:08
5/8 anonim válasza:
16 éves jobban illik hozzád akárhogy nézzük is.
6/8 anonim válasza:
20 éveset jól megdöngeted, 16 évest választod. :D
7/8 anonim válasza:
Szerintem ez egyszerű! A 16 éves lányt is ismerd meg valamennyire. Utána mind a kettővel menj el valahova (mind a kettőjükkel ugyan oda külön-külön) és azt válaszd akivel jobban érzed magad.
8/8 A kérdező kommentje:
Hát a 20 éves az kilőve mert nem akar kapcsolatot mert sok csalódás érte szóval a másikkal kéne valamit kezdeni csak őt látásból ismerem nem tudom mit csináljak ráírok FB-n pl mit mondjak neki miről beszéljek vele mert eddig nem beszéltem vele csak mondták hogy tetszem neki és ő is nekem ..
2013. okt. 23. 16:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!