Vannak itt emok akik ismerkednének?
13/l ^^ irjatok:)
Vagy irok én csak irjatok kort és nemet:))
"Anyukádat szeretgesd.:DDDDDD;)-.-"
nagyon kedves vagy.
téged senki se bánthat meg,mert neked gyenge és érzékeny a lelked,de te másoknak pofázhatsz úgy ahogy akarsz.
Hát gratulálok.
Szerintem más is jól teszi,hogy nem akar megismerkedni veled.
az emok nem halnak ki.. nem is akarnak öngyilkosok lenni csak aki elég fájdalmat kapott (pl meghaltak a szülei csúfolják elhagyja a pasija mind ezt rövid időközönként) és egyszerűen elegük van mindenből.. emoknak van külön fajtájuk pl scene saucy hard half stb.. a hardon meg a halfon kívül egyik se vagdossa magát.. ha vagdossa is akkor is csak azért, hogya fájdalmat levezesse..
aki azt mondja h az emo már nem divat, csak közlöm h az emo sose volt egy divat... nem divatból lesz valaki emos.. max a pózerek meg a scenék ...
16/L/Hard
Ölj*t*k már meg magatokat .__. AKi emo az nem a divat miatt emo hanem életérzés miatt... Vagyis az aki tényleg az nem csak divatemo... Az érvágdosásnak pedig semmi köze nincs az emohoz.. Sok lelkileg sérült aber*lt 12-13-14 éves kis csicska vágdossa magát mert micimackó a mézesbödönt ny*lta ki helyettük az még nem emo...
És mi a divat? Az hogy legyünk kib*szott páwák vagy swag r*tkek akik mind ugyanúgy néznek ki? Legyen ecset hajam járjak f*s színű csőgatyába meg bakancsba hordjak köldökig kivágott pólót és akkor máris divatos vagyok? Sok díszb*zi egypofonos gyerek..
Persze ez csak egy egyéni vélemény..
17/F Saját stílusú Rocker.
(imádom az oldal cenzúráját .__.)
az enyém is meghalt 9 évesen és mégis egy vidám,optimista lány lett belőlem..:)
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!