Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Vannak itt emok akik ismerkedn...

Vannak itt emok akik ismerkednének?

Figyelt kérdés

13/l ^^ irjatok:)

Vagy irok én csak irjatok kort és nemet:))

2013. okt. 20. 18:28
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

"Anyukádat szeretgesd.:DDDDDD;)-.-"

nagyon kedves vagy.

téged senki se bánthat meg,mert neked gyenge és érzékeny a lelked,de te másoknak pofázhatsz úgy ahogy akarsz.

Hát gratulálok.

Szerintem más is jól teszi,hogy nem akar megismerkedni veled.

2013. okt. 21. 19:02
 12/19 anonim ***** válasza:
nemteljesen de kicsit emo vagyok... ha gondolod írhatsz :£ :) 13/l
2013. okt. 24. 23:16
 13/19 TörpeSzörnyeteg válasza:

az emok nem halnak ki.. nem is akarnak öngyilkosok lenni csak aki elég fájdalmat kapott (pl meghaltak a szülei csúfolják elhagyja a pasija mind ezt rövid időközönként) és egyszerűen elegük van mindenből.. emoknak van külön fajtájuk pl scene saucy hard half stb.. a hardon meg a halfon kívül egyik se vagdossa magát.. ha vagdossa is akkor is csak azért, hogya fájdalmat levezesse..

aki azt mondja h az emo már nem divat, csak közlöm h az emo sose volt egy divat... nem divatból lesz valaki emos.. max a pózerek meg a scenék ...

16/L/Hard

2013. okt. 27. 17:44
 14/19 nevemnincs16 válasza:

Ölj*t*k már meg magatokat .__. AKi emo az nem a divat miatt emo hanem életérzés miatt... Vagyis az aki tényleg az nem csak divatemo... Az érvágdosásnak pedig semmi köze nincs az emohoz.. Sok lelkileg sérült aber*lt 12-13-14 éves kis csicska vágdossa magát mert micimackó a mézesbödönt ny*lta ki helyettük az még nem emo...

És mi a divat? Az hogy legyünk kib*szott páwák vagy swag r*tkek akik mind ugyanúgy néznek ki? Legyen ecset hajam járjak f*s színű csőgatyába meg bakancsba hordjak köldökig kivágott pólót és akkor máris divatos vagyok? Sok díszb*zi egypofonos gyerek..

Persze ez csak egy egyéni vélemény..

17/F Saját stílusú Rocker.

(imádom az oldal cenzúráját .__.)

2013. nov. 11. 05:09
 15/19 anonim válasza:
írj nyugodtan ha szeretnél 13/L
2013. dec. 1. 21:02
 16/19 anonim válasza:
14/L írjatoook *_*
2013. dec. 2. 18:12
 17/19 anonim ***** válasza:
Nekem meghalt a faterom, megsem vagdosom az ereimet emiatt... (18/F)
2013. dec. 2. 18:34
 18/19 anonim ***** válasza:

az enyém is meghalt 9 évesen és mégis egy vidám,optimista lány lett belőlem..:)

14/l

2013. dec. 2. 18:37
 19/19 anonim válasza:
Irhatsz 15/L
2015. máj. 16. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!