Hogy ismerkedjek ha alig van szabadidőm?
Elsőéves informatikus hallgató vagyok az ELTE-n. Egy eléggé elhivatott srácnak tartom magam. Pont ennek a két ténynek "köszönhető" az alábbi problémám. Sok időt töltök tanulással, mivel szeretnék időben lediplomázni és szeretném, hogy a családom büszke legyen rám. A gondom az, hogy a rengeteg tanulással töltött nap miatt egyszerűen nem jut időm ismerkedésre. Nem vagyok az a befásult kocka, aki minden szabadidejét a virtuális világban tölti. Társasági embernek tartom magam. Ha van időm szívesen eljárok haverokkal kocsmákba, moziba. Ha éppen van pénzem bérletre, konditerembe is szívesen elmegyek. (Sajnos eléggé kevés ilyen alkalom van.) Külsőleg nem sokkal térek el az átlagtól. (Van egy kis pocakom, de nem vagyok egy zsírgombóc- Én a vállas, erős, mackós testalkatúak közé sorolnám magam - (186cm és 100kg)- Szóval nem könnyen visz el a szél :D:D ). Az ismerőseim kedvesnek és humorosnak tartanak.
Nos tehát ebben szeretnék némi tanácsot kérni, hogy mégis mit tegyek? Tisztában vagyok vele, hogy ha itthon ülök és csak tanulok, akkor nem lesz barátnőm 100 év múlva sem. De teljesítenem viszont muszáj! Tudom, hogy fiatal vagyok még, de azért csak hiányzik egy lány kedvessége...
A trollok kíméljenek! :D
A tanácsokat előre is köszönöm!
F/19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!