Leszbikusok/biszexek itt gyk-n, ti hogy néztek ki? Linkelnétek rátok hasonlító emberekről képeket?
Figyelt kérdés
Privibe magatokról is küldhettek, de mivel ezt nem hiszem, hogy sokan vállalnák be, ezért gondoltam arra, hogy hasonló stílusú, alkatú, arcú stb. emberekről linkelhetnénetk képeket. :)
Csak szimplán érdekel, mivel nem sok ismerősöm van, akiről tudom, hogy nem heteró, ezért érdekelne, hogy valóban mennyire igazak a sztereotípiák? (Bár én nem szeretem őket, de mégis vajon van-e benne igazság.)
Köszi, annak aki veszi a fáradtságot. :)
2013. okt. 19. 21:27
11/14 anonim válasza:
ehh :D írom a Pipert és leszavaznak 74%-ra xD tényleg röhej :D 21L
12/14 A kérdező kommentje:
Vicces, hogy pont azt a két embert pontozták le, akik tényleg a kérdésre válaszoltak... (Én azért mindenkit felpontoztam. :))
2013. okt. 20. 21:21
13/14 anonim válasza:
valami hülye troll lehet, aki abban éli ki magát hogy mindenkit lepontoz...
14/14 anonim válasza:
egy kis sansa stark beutesem van:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!