Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Egyszer kedvel egyszer nem?...

Egyszer kedvel egyszer nem? Miért lehet ez

Figyelt kérdés

Élőbe összefutottunk es írkált nekem nayon aranyos volt,aztán megváltozott és nemkeresett majd megint látott csak én nemvettem észre majd újra írt és kétszer is talizni akart velem csak mind a kétszer nemvolt jó nekem,majd megint átváltott ebbe a leszarom stílusba

miért csinálja ezt?mert néha érzem h tetszem neki aztán meg..off

#majd nem
2013. okt. 19. 13:39
 1/4 anonim ***** válasza:
mert azt hiszi leakarod rázni, hé, lépj te is! :)
2013. okt. 19. 13:49
 2/4 anonim ***** válasza:

Gyűlölök és szeretek. Kérded tán, mért teszem én ezt,

Nem tudom, érzem csak: szerteszakít ez a kín. /Catullus/

2013. okt. 19. 14:04
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!:)

hát nemtudom tök kedves vagyok vele,meg mondtam neki h akkor találkozzunk pénteken de nemvolt suliba aztán felvetettem a hétfőt és azt írta h 'nem megyek:D:D:D'egyszeruen lehetetlen kiigazodni rajta,meg beszélgetünk tök jól aztán meg hirtelen nemír vissza pedig látta

2013. okt. 19. 14:09
 4/4 A kérdező kommentje:

Abban reménykedek h összefutunk megint,dew annyira bosszant hogy nemtudom h mivan

az érzéseimmel megnem akarom letámadni mert félek hogy megint ez a leszar stílus lesz

pedig mondta h nagyon jól nézek ki többször is aztán meg paff

2013. okt. 19. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!