Hülye vagyok, ha a jóképű, de kocka fiúk a zsánereim?
Figyelt kérdés
Imádom őket.
Nálam mindent visz az, aki helyes, tetszik, és mellette kocka. Az ilyen srácok irtó jó fejek, nem party állatok, nem hordanak feltűnő, márkás ruhákat, nem divatmajmok. Normálisan néznek ki, egyszerűek, rendesek. Többségük még okos is.
Minden vágyam egy ilyen fiú :(
2013. okt. 18. 22:14
21/26 anonim válasza:
azért egy képet még megnéznék rólad, mielőtt megkérem a kezed :D
22/26 anonim válasza:
Szia kérdező! :) Leírnád hogy nézel ki kb? Jó csajnak tartod magad?
23/26 anonim válasza:
Razeres póló is világmárka! :D
25/26 anonim válasza:
Kedves kérdező, nem offolta senki a kérdésedet. Jól láthatod ,hogy a kedves E-sport nagyágyú kommentelő miként látja a világot, olyan szavakat használ, amit az ő kasztjába tartozó elitista gamerek használnak. Azt állítja magáról, hogy e-sport szinten űz egy játékot. (tudod az a battlefield ilyen lövöldözős, taktikai játék, valószínűleg teamspeaken oltják egymást a "haverokkal", hogy "kinek a hibája volt, hogy én megdöglöttem") Senki, és valószínűleg semmi nem tudja bizonyítani ezt az állítást, nagyon sok fiatal hiszi azt magáról, hogy sportoló, azért mert egy videojátékkal napi X órát eltölt. Ha még ezek mellé sikerül beszereznie a legmodernebb, legdesignosabb hardvereket, akkor aztán pláne óriási játékos. Csak hogy ez nem így van. Egyrészt megnézném én azt a battlelogot(a kedves e- sportoló hozzászóló online-játék statisztikáit) másrészt még, ha jó is benne a srác, kizárt, hogy itthon megél belőle. Streammel se. Van körülbelül 15- 20 olyan játékos(se) Magyarországon, aki eddig valamire vitte (komolyabb összeget keresett valaha)ezzel a tevékenységgel. Tehát inkább a szabadidő elütésére alkalmas kiváló szórakozás és jól megszívod, ha egy ilyennel kezdessz ki.
26/26 anonim válasza:
És ne felejtsük el szeparálni a kockákat két részre: gamer és dolgozó. A dolgozó vagy így alakította az életét, vagy így jött ki, de gép mellett végzi a munkáját, ezért sokat tölt el a géppel, de hasznosat tesz alapjáraton, mert KERES PÉNZT vele. A gamer csoport is két faj: Az egyik rendszeres jövedelmet képes előállítani a játékból. Míg a másik (tehát a legtöbb magát gamernek nevező) NEM. Nézzük úgy, hogy a dolgozót nem bántjuk, mert tényleg szakértelemmel rendelkezik valami olyannal kapcsolatban, amit megfizetnek. A gamert lehet bántani, mert amennyiben nem függ össze pénzszerzéssel, totál időelb*szás, lehet, hogy jó móka, de ez a véres igazság. Egyszerűen nem ismerik az emberek, hogy mi zajlik e mögött. Aki napi sok órát tölt el videojátékkal, az képes megérteni(vagy nem: lásd. hackerek) a játékszabályokat és innentől csak a teljesítményen a hangsúly. A GAMER alapjáraton egy céltalan életforma. Hiába nevezünk célnak valamit. pl én leszek a legjobb, nekem lesz a legjobb páncélom, én ölöm a legtöbbet, és lövöm a legtöbbet a sárkányba...stb. Ez mind- mind sz*rt sem ér a világban. Az egyetlen olyan sport, amiből fizikálisan egyáltalán nem, szellemileg pedig inkább lefele lehet épülni. (és hagyjuk már, hogy reflexeket erősíti, a legtöbb vézna, vagy túlsúlyos, alapjáraton nem mozgó kocka ha egy taslát kap, mire észreveszi eltelik 500-3000 ms) Igen, kedves kérdező, a gamer céltalanul szórakozik naphosszat, kizárva az új ismeretet, és a szociális változatosságot életéből, egészségtelenül él sok esetben. Nem fogod tudni felvállalni semmilyen komolyabb társaságban az ilyen barátodat. Nem veszi a lapot, nem érti a humort, mert az agya rá van állva az opcionalitásra. Azért jófejek, mert értékelik, hogy valaki foglalkozik velük annak ellenére, hogy nem érdemlik meg. A társadalom által nem elfogadott létformát képvisel, aki gamer- kocka (tehát nem pénzre megy).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!