Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Kíváncsiságból. Kivel történt...

Kíváncsiságból. Kivel történt már ilyen, vagy hasonló?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy buszra szállsz fel. Azonnal kiszúrsz egy ellenkező nem beli, teljesen átlagos embert. Leülsz, és akaratlanul is figyeled, pedig nem is akarod. Semmi extra, nem érzel semmit, csak nézed.

Történt már mással ilyen?

2013. okt. 18. 17:47
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
kicsit furcsa lehet neki leülsz mellé és merev szemekkel bámulod :DDD
2013. okt. 18. 17:48
 2/9 anonim ***** válasza:
igen általában ez velem is előfordul :)
2013. okt. 18. 17:48
 3/9 anonim ***** válasza:
Konkrétan ilyen még nem, de olyan igen, hogy leültem és figyeltem, hogy ő figyel-e engem. :D
2013. okt. 18. 17:50
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenkivel történik ilyen:D
2013. okt. 18. 17:50
 5/9 anonim ***** válasza:
igazából amikor ilyen volt akkor nem csak egyvalaki nézett engem hanem kb mindenki.. én meg nem szoktam idegen embereket bámulni.
2013. okt. 18. 17:51
 6/9 anonim ***** válasza:
Velem elég sokszor elő fordul :) néha idegesít hogy már olyan sokat nézek oda de valahogy vonza a tekintetem:D
2013. okt. 18. 17:53
 7/9 anonim ***** válasza:
velem is volt már xd
2013. okt. 18. 17:58
 8/9 anonim ***** válasza:
Ilyen mindenkivel volt már. Max. annak lehet furcsa, aki a neten éli az életét és el van szokva attól, hogy a való életben is megtetszhet valaki.
2013. okt. 18. 18:02
 9/9 anonim ***** válasza:
Velem rendszeresen előfordul, hogy kipécézek valamit, és figyelni kezdem, de nem feltétlenül ellenkező nemű. Múltkor egy nagymamát néztem a kisunokájával, hogy milyen helyesek, máskor egy csajt szúrtam ki valamiért, mert érdekesnek találtam, nem tudnám megmagyarázni, miért (bár van, hogy valami az öltözködésében tetszik meg). Pasikat is akkor nézek meg, ha van rajtuk valami "érdekes", nem feltétlenül azért, mert mint férfit, vonzónak találom.
2013. okt. 18. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!