Van egy fiú a suliban . Nagyon tetszik csak az a baj, hogy szerintem ő tudomást sem vett a létezésemről. Mit tegyek? 15/L
Figyelt kérdés
Van hogy néha elmegyünk egymás mellett a folyósón, de szterintem ő észre sem vesz. Mit tegyek, hogy észre vegyen? Vagy talán megszólítson, rámmosolyogjon? Már párszor szembenéztem vele, de csak amolyan átlagos pillantásokat vettett rám..2013. okt. 18. 17:36
1/10 anonim válasza:
Simulj hozzá. Üljél az ölébe, amikor egyedül van.
2/10 A kérdező kommentje:
de nem is ismerem, hogy üljek egyből az ölébe? :o
2013. okt. 18. 17:39
3/10 anonim válasza:
,,,... keressed szünetbe beszélgessél vele
4/10 A kérdező kommentje:
s csak úgy menjek oda s mondjam meg h szia szeretnélek megismerni, nagyon jól nézel ki :D ?
2013. okt. 18. 18:00
5/10 anonim válasza:
Buszon/vonaton suliba menet/jövet mellé ülsz esetleg és akkor elkezdtek beszélni.
6/10 anonim válasza:
Egyértelmű , legjobb az lenne ha kapásból azt mondanád: Nagyon jól nézel ki
Ha tényleg ennyi jutott eszedbe, akkor fogadd el alkalmatlan vagy ismerkedésre, és veszett ügy
7/10 anonim válasza:
Melyik településre jársz suliba? Írd le akár üzibe is :)
8/10 A kérdező kommentje:
Jó, de ő helyi, és nem utazik, csak ritkán a busszal :(...... és amúgyis...lehet hogy tényleg alkalmatlan vagyok az ismerkedésre :))
2013. okt. 18. 19:42
9/10 anonim válasza:
De ez nem gond, ne gondold.
Nem minden 15 éves alkalmas egy kapcsolat kialakítására.
Pár év és könnyebben fog menni
10/10 A kérdező kommentje:
Remélem :D
2013. okt. 18. 19:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!