Nem merek lányokkal ismerkedni. Szerintetek mit csináljak? Bővebben lent.
Az is gondot jelent, hogy a suliban alig vannak lányok, és így akik vannak, mindig a "menő" srácokkal járnak. Ezalatt a z oldalt lenyírt, középen zselézett hajú, gazdag, dc polós, lila gatyás, supra cipós srácokat értem. Volt olyan csaj a suliban, aki kijelentette, hogy csak olyan csávó kell neki, aki havi 10-15k-t rá tud áldozni.
Szórakozóhelyeken próbálkoztam, hátha ott értelmesebb lányok vannak, de ott meg nagy részük foglalt, vagy pedig mint említettem nem merek ráhajtani. Odamegyek, beszélgetek vele és ennyi. Valahogy nem mertem eddig sose elhívni valahova őket. Nem tudom miért.. de félek a kudarctól. Igazából eddig nem volt kudarcom, de mégis félek tőle.
"Volt olyan csaj a suliban, aki kijelentette, hogy csak olyan csávó kell neki, aki havi 10-15k-t rá tud áldozni. "
Hűű. Egy kezdő prostituált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!