1/23 anonim válasza:
hát ha vékonyabb vagy, mint egy 50 kilós lány, akkor szedhetnél magadra, de azért emberre ilyet nem mondunk, hogy taszító, legfeljebb nem vagy mindenki esete
2/23 A kérdező kommentje:
kb.190 centi-75kilóra gondoltam
2013. okt. 18. 13:42
3/23 anonim válasza:
Számomra sosem volt az,a zsánereim.
5/23 anonim válasza:
Hát azért..van 180 centis,65 kilós ismerősöm.
A karjai mint egy lányá,melle,válla csapott,pálcika láb..
Szóval egy kicsit szedj fel.
6/23 anonim válasza:
Ja így jobb.
Egy kamasznál elmegy,de egy férfinèl nem..
7/23 A kérdező kommentje:
egyáltalán nem olyan alakom van,mint egy lánynak :D
vékony vagyok,de nem csapott a mellem és a vállam,sőt...karom és lábam sem pálcika :D
2013. okt. 18. 13:45
8/23 A kérdező kommentje:
elég szar képet tudnék felrakni csak,mert a fejem nem akarom,hogy látszódjon :D
2013. okt. 18. 13:50
9/23 anonim válasza:
jaja hízzál meg egy cseppet és a fütyidet meg belepi a zsír amitől kisebb lesz és utána azért nem kellesz a lányoknak hasonló cipőben vagyok én is sovány vagyok de kéne felszednem pár kilót de így nem merek ez sem jó mert így a soványság miatt nem kellek utána meg majd a fütyi miatt.
10/23 A kérdező kommentje:
:D:D:D
inkább izmosan vagyok vékony,látható háj nincs rajtam :D
a fütyim befedéséhez meg jó nagy zsírréteg kellene
2013. okt. 18. 13:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!