A fiúknak miért nem jönnek be a vicces lányok?
Hát...szerintem meg pont az van, hogy az olyan vakolatsminkes pláza cicákat, akik azon is vihorásznak, ha azt mondod neki, hogy "emu"... csak megd*gják az ÉRTELMES PASIK és az olyanokat, akik nem csak természetesen szépek, de még jó humoruk is van pedig megtartják hosszútávra! :)
Én ezt tapasztaltam, szerintem Te csak nem "jó helyen" keresgéled az értelmes pasikat. :)
A párommal 4 éve vagyok együtt, de mindig azt mondja, ha elsütök egy jó poént, hogy "Ennyire szép, intelligens és ráadásul kib*szott jó humorú nővel sem találkoztam még soha!" ezt is sírva a röhögéstől mondja. :)
Szóval szerintem más felé kell keresgélned :) Plusz a tudomány szerint átlagban a férfiak később érnek be, mint a nők, nem véletlen, ha egy lány/nő idősebb pasikkal kezd...mert ők értelmesebbek, mint a korban hozzájuk közelebb álló pasik többsége.
Miért kell általánosítani? És miért kell egy férfinek viccesnek lenni és többek között szórakoztatni is a nőt? Nem vagyok bohóc...
F
Nekem csak azok jönnek be :D Kár, hogy az a kevés mind foglalt
18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!