Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ezekkel az adottságokkal van...

Ezekkel az adottságokkal van esélyem párt találni? (KÉP)

Figyelt kérdés

- nem követem a az idióta média/tv műsorokat

- nem bulizok/iszok mint az állat minden hétvégén és nem cigizek soha

- nem érdekel a divat (igényes vagyok, de nem divatkövető)

- nem érdekel ki kivel mikor miért hol kavar

- nem tudok mit kezdeni az antikommunikatív csajokkal = kukák, de a komolytalan, vihogós tinipi csa style sem jön be

- nem tudom hova tenni, ha egy csaj hisztizni kezd

- nem szeretem ha a barátnőmnek csak srác haverjai lennének és sokat lógna velük

- nem bírom elviselni ha folyton el kellene kápráztatnom étteremmel, ékszerrel, más ajándékkal a nőt

- ha valaki nagyon más mint én, nem tudok mit kezdeni vele

- a lelki dolgok érdekelnek és a sikeresség receptje az életben

- mindig keresem az összefüggést egy ember szava és tettei közt

- mindig értékelem az egyenes, becsületes, igaz beszédet még ha fáj is

- fontos, hogy a partneremmel kudarcot IS, örömöt IS megtudjunk bármikor beszélni

- alkalmazkodás, önzetlenség, segítőkészség hármasa mindenekelőtt

Ja és a beígért kép a trolloknak: [link]

24f

2013. okt. 17. 20:57
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
hmm-hhmmmmm a szokásos:D
2013. okt. 17. 21:31
 22/25 anonim válasza:
Egy kicsit vegyél vissza az önimádatból, hátha úgy fogsz kelleni valakinek.
2013. okt. 17. 22:17
 23/25 anonim ***** válasza:

Jesszus, te igazi nemember vagy. Nem ez, nem az, nem amaz... oké, de mi az, ami igen?

Na de tételesen.

1. Én se követem, de nem idiótázom le őket - hiszen ha nem láttam, honnan tudhatnám, hogy az? Divatból meg nem fikázok semmit és nem szimpatikus, aki ezt teszi.

2. Én se, de az emberek nagy többsége nem. Ez nem pozitívum, ez az átlag.

3. Jó. Ez egy tény, de nem lesz előny.

4. Érdektelenség? :D Oké, de mi az, ami érdekel?

5. Kár, pedig néha érdemes beszéltetni őket. De akkor mi az, ami bejön?

6. Ezt pedig meg kell tanulni, időnként minden csaj hisztizik.

7. Miért? Nincs elég önbizalmad, hogy elhidd, attól még hogy velük haverkodik, téged szeret?

8. Márpedig udvarolni kell. Pont. Ne legyél lusta.

9. Ezzel az emberek többsége így van.

10. Ez mit takar? Kicsit olyan ezo-dolognak tűnik.

11. Ahogy kb. mindenki.

12. Mindenki ezt mondja, de aztán ha fáj, akkor kitalálja, hogy ez nem is volt igaz.

13. Nyilván, ebben nincs semmi extra.

14. És hol marad a szeretet, szerelem?

Összességében ezek alapján olyannak tűnsz, aki nem igazán tudja, ki is ő és mit akar az élettől. És milyen nőt akar és miért. Ezért inkább közhelyeket pufogtat.

Nálam nem bejövős, én azt szeretem, ha valakinek van stílusa. Neked ha van is, ezekből nem derült ki.

2013. okt. 18. 08:44
 24/25 A kérdező kommentje:
23. TE hulye vagy es tipikus kotozkodos ember. Szted a neten majd atjon a szemelyisege az embernek majd pont egy nevtelen oldalon, ahol az emberek minimum 60%-a kamuzik valodi nemenek, szemelyisegenek milyen letet illetoen. Bele lehet kotni mindenbe, meg egy vesszobe is, arrol van szo, h e fent leirtak egy keret amit ha megeroszakolok sem tagitom nagyobbra mert hidd el csomoszor nyitottam en turelmesen, de amiket tapasztaltam: sosem eleg tokeletes semmi sem. Vannak hibaim, kinek nincs? Egy kicsit ki kene nyitni a szivedet es eszrevenni a masikban a lehetoseget, nem pontok alapjan kikezdeni, ugy h nem is ismered...en legalabb tapasztalatokrol irok te meg vaktaban lovoldozol.
2013. okt. 18. 09:49
 25/25 anonim ***** válasza:

23,én is akartam pontonként reagálni de úgy voltam vele,hogy ... amíg nem büdös,mert várható volt ez a reakció tőle.

Gérdező:

A személyiség teljes egészében persze, hogy nem jön át(bár ha sokat beszélgetsz valakivel, akkor azért igenis meg lehet ismerni a másikat)

1-2 ember ezen az oldalon egyszer úgy viselkedik,hogy...szóval mint egy hülye, máskor meg előadják milyen jó emberek ők valójában és azzal mentegetik magukat, hogy neten nem lehet teljesen megismerni a másikat,ami igaz is viszont ez még nem mentség a viselkedésükre. Szerintem érted mire célzok.

Persze,hogy senki nem tökéletes,de lehet törekedni arra, hogy jobbak legyünk.

A 23as utolsó előtti bekezdése és az,hogy önimádónak tűnsz az meg ha fáj is,igaz. De ezt nem kellene személyed elleni támadásnak venned,hanem felfoghatnád úgy is,hogy ezen kellene változtatnod...

Lehetne a pontjaidat kivesézni de 23.már meg tette ami nem tetszett neked,pedig nem hülyeség. Ez nem pontok alapján történő kikezdés,hanem kritika...

2013. okt. 18. 14:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!