Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Létezik olyan, hogy valaki...

Létezik olyan, hogy valaki úgy lesz szerelmes, hogy még nem látta a másikat?

Figyelt kérdés

Eddig csak interneten keresztül beszélgettek.

Szerintem ez csak szimpátia, de a fiú váltig állítja, hogy ő szerelmes.

Mi a véleményetek?

2013. okt. 17. 12:44
 1/10 anonim ***** válasza:
kiskorban létezik.
2013. okt. 17. 12:45
 2/10 anonim ***** válasza:

Tojáshéj a fenéken, hová oly serényen:D Szoktam volt mondani ilyen helyzetben:D

Légy nagyon óvatos.

2013. okt. 17. 12:46
 3/10 anonim ***** válasza:
Igen, a másikról kialakított álomképbe szerelmes.
2013. okt. 17. 12:48
 4/10 anonim ***** válasza:

Én sokáig beszélgettem egy lánnyal neten keresztül, nem voltam belé szerelmes, csak nagyon vonzódtam hozzá. Utána viszont, amikor élőben megláttam, egyből belezúgtam.

Szerintem nem kizárt, hogy szerelmes lehet egy elképzelt képbe, de hogy csalódni fog, az szinte biztos.

2013. okt. 17. 12:49
 5/10 anonim ***** válasza:

Egyébként szerintem egyedül is végiggondolhatnád logikusan, meg neki is mondd meg, hogy: NEM, csak egy általa elképzelt emberbe szerelmes, annak elképzelt tulajdonságaival. Mindent, amit nem tud rólad, az agya a lehető legpozitívabb képekkel pótolja ki, és abba szeret bele. Nem ismeri a gesztusaidat, talán a hangod sem (de ha igen, még ez sem jelent sokat), nem látja, hogy éled az életed. Szóval talizz vele sokszor, és utána mondja, hogy szeret!

Az meg a másik, hogy ő a szerelem érzését érzi most, ezért mondja neked, hogy szeret. Csak hát, ki tudja, mi lenne a valóságban! Szóval csak óvatosan.

2013. okt. 17. 12:58
 6/10 anonim ***** válasza:
Interneten keresztül képtelenség eléggé kiismerni valakit, és a hiányzó tulajdonságokat pozitívval fogod pótolni. Ha neten keresztül szimpatikus valaki, akkor minél hamarabb találkozni kell élőben is, így kevésbe gáz a szituáció.
2013. okt. 17. 13:00
 7/10 A kérdező kommentje:

Hát igen... én is azt gondolom, hogy ez csak egy álomkép.

#4 olyan nagyot nem csalódna, mert korrekten elmondtam neki milyen vagyok :)

#5 teljes mértékben egyet értek veled, és ezeket én is elmondtam neki

#5-6 találkoznék én vele, de nagyon messze lakunk egymástól

Kíváncsi voltam, hogy más hogy látja ezt.

Köszönöm az eddigi válaszokat.

Jöhet még...

2013. okt. 17. 13:17
 8/10 anonim ***** válasza:
"még nem látta a másikat" Hát hadd mondjam el, hogy én a szó szoros értelmében nem láttam azt akibe beleszerettem, mert erősen rövidlátó vagyok, viszont a szemüvegemet nem hordom. :D Jó, persze, valamit láttam az arcából, de csak igen nagy vonalakban, akinek rossz a szeme, tudja miről beszélek. Nagyon gyakran találkozunk, és rengeteget beszélgetünk, de sose közelről. Biztos furcsa lenne ha egyszer közelről látnám az arcát... Mindenesetre én beleszerettem, úgyhogy nekem ne mondja senki, hogy csak a külső számít. :D Kár hogy már foglalt, így maradok az önsanyargató nyálcsorgatásnál. :$
2013. okt. 17. 14:01
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha tényleg jól megismerik egymást neten keresztül, akkor előfordulhat. Én is így szerettem bele az egyik volt barátomba. Amikor személyesen találkoztunk (addig még fényképet sem láttam róla), kiderült, hogy egyáltalán nem az esetem, sőt a legtávolabb áll tőle, de már akkor nem számított.
2013. okt. 17. 14:14
 10/10 anonim ***** válasza:
agyarament a vilanyszalma mert tul sokat gepezett ezert mar nem beszamithato a csavo es kitalalt dolgokat mint pl ul hgy szerelmes
2013. okt. 18. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!