Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, melyik öltözködési...

Lányok, melyik öltözködési stílust preferáljátok? Melyik mit sugároz felétek? Kép mellékelve.

Figyelt kérdés

Gondolkodom azon, hogy mostantól egy kicsit elegánsabbra venném a figurát, tehát farmer + ing kombináció. Sajnos egyelőre híján vagyok a normális ingeknek, de érdekelne, hogy ti melyik ruhastílussal 'randiznátok' :). Érdemes-e azzal foglalkoznom vagy sima utcai stílus maradjon? Melyik tetszene nektek?

Kép:

[link]

Légyszíves írjatok kort is.

Én 26 vagyok.

2013. okt. 16. 15:54
1 2 3
 11/23 October15 ***** válasza:
100%

első az mifsz ?:D drakula beszabadult a C&A-ba ?:D

a második gondolom a jelenlegi megszokott stílus

a harmadikat meg nem indokolja a 26 [majd a 32 esetleg]

egyértelműen az első de azért a gallért kéretik normálisan hordani + keríts hozzá vmi normális cipőt v ha már ősz akkor bakancsot.

grafit szürke ing + fekete farmer + martens 10 soros, örök kedvenc.

mondjuk nem én voltam a kérdés célközönsége :D 21F PS: vegyél kutyát az jól megy az inghez és minden reggel leszólít min 3 csaj :D még csak gürcölni sem kell.. :P

2013. okt. 16. 16:14
 12/23 anonim ***** válasza:

mindegyik tetszik, de az 1 és 3 a legjobban.

Ami még bejön:

[link]

[link]

[link]

[link]

Mondjuk ennek ellenére csak 1 barátom öltözködött így, a többi sima poló-farmer-pulcsi ruhában volt.

2013. okt. 16. 16:24
 13/23 anonim ***** válasza:

Az első gáz a feltűrt gallér miatt. Normális gallérral hordva oké, és szerintem a harmadik is oké. Oké alatt azt értem, hogy számomra vonzó.

A másodikkal sincs gond, mondjuk egy hétvégi haverozásnál, de randira pl. nekem nem tetszene.

25N

2013. okt. 16. 16:35
 14/23 A kérdező kommentje:
Az jó, mert a másodikban mentem egyszer randizni. :D Nem is lett belőle semmi.
2013. okt. 16. 16:57
 15/23 anonim ***** válasza:

Nekem amúgy nagyon bejön ez elegánsat a köznapival divat. Szerintem halál laza.

És azért is figyelek fel rá jobban, mert a srácok többsége ugyanolyan ruhát hord. De elegánsat véletlen sem.

2013. okt. 16. 17:03
 16/23 anonim ***** válasza:

A 3. igazán jó, az 1. képen is jó, de hordd úgy, mint a 3. képen, szóval gallért le, nadrágba betűrve.

Végülis a 2. sincs gond, de jobban bejön az elegáns.

2013. okt. 16. 17:09
 17/23 anonim ***** válasza:
1. nekem nagyon tetszik,ahogy többen írták rendes gallérral! Amúgy sima famer+ ing kombináció tetszik a legjobban :) 19/L
2013. okt. 16. 22:02
 18/23 anonim válasza:

Az elsőnél a feltűrt gallér gáz. Nálam a 3. az abszolút favorit. Egyébként a másik kettő sem rossz :)

19/L

2013. okt. 17. 20:50
 19/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a véleményeket. Akkor azt hiszem átszokom majd lassan farmer + ing kombinációra. :)

[link]

2013. okt. 18. 01:04
 20/23 anonim válasza:
ne az amit most linkeltél ez nagyon jó ! elegáns de még is laza , éés vonzó ! ^^ :)
2013. okt. 18. 14:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!