Leszbikus lányok akik takargatják ezt a "tulajdonságukat", hogyan csináljátok, miről ismerhetők fel?
Van egy csaj, akiről nem tudom, hogy lezbikus-e, baromi jól néz ki, de még nem volt kapcsolata és szinte csak lányosan kinéző fiukat láttam vele (persze nem kapcsolat céljából), ha éppen nem lányokkal volt egy társaságban.
Ti leszbikus lányok (akik takargatják ezt), rátok illik ugyan ez a dolog? Miről ismerszik meg egy ilyen lány? Írjatok dolgokat, amikből világos lesz, hogy igen vagy nem.
A csaj 21 éves.
Én nem vagyok lezbikus, viszont volt két olyan barátnőm is a suliban. Eléggé fiúsak voltak, amellett, hogy csinosak voltak, hosszúhaj, de mégis volt valami fiús bennük. Persze ezt már akkor láttam rajtuk, amikor még nem tudtam, hogy mi a helyzet velük. Nagyon szerethetőek voltak, hozzáteszem.
A bisexuális lányokon meg nem nagyon lehet észrevenni szerintem, max. buliba, hogy mindkét nemre nyomulnak :D
Én direkt a lányokat szoktam nézni, tehát tényleg azokat, akiket szeretek, persze van mikor nem merek szemezni, jól megis bántam, amikor egy lánnyal szemeztünk, ott állt mellettem, és rámmosolygott, én meg elvettem a szemem..reménykedtem hogy újra látom a villamoson, de nem történt meg azóta sem....
18/L/L nőies.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!