Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mé van az, hogy ha elkezdek...

Mé van az, hogy ha elkezdek beszélgetni egy csajjal, akkor egy idő után mindig komolyabbra fordul?

Figyelt kérdés
Múltkor is csak hülyéskedtem egy csajjal,aztán ő már kész regényt írt arról,hogy hogy hódítottam meg őt :O Én meg lestem,mint Rozi a moziba,hogy mivan? : /

2013. okt. 15. 18:45
 1/5 Pain for Pleasure ***** válasza:

És mi ezzel a probléma? Örülj neki.

Ha meg nem akarsz kapcsolatot velük, mondd el nekik.

2013. okt. 15. 18:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Barátom is ilyen. Szimplán ösztönből flörtöltök úgy, hogy észre sem veszitek!
2013. okt. 15. 18:49
 3/5 A kérdező kommentje:
Megmondtam neki,hogy én nem úgy gondoltam :) De háát eléggé megbántódott szegényem... :) Igen? Akkor magyarul ez nemrossz,csak arra gondoltam,hogy pl ha belekezdek egy párkapcsolatba,akk ha ezmeglessz,nemlessz ebből nekem sok vitám? :)
2013. okt. 15. 18:52
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát xD Mivel a barátom is ösztönből és úgy flörtöl, hogy észre sem veszi, így néha vannak kisebb vitáink, mert félek elveszítem. Vagy elcsavarja egy olyan lány fejét, aki jobb mint és félek erre rájön. (Ugyanis kommunikációban nem vagyok jó. Nem sokat beszélek. De tényleg.)

Meg eleve. Én vagyok a barátnője, más lánnyal ne flörtöljön!

2013. okt. 15. 19:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Na és akkor most mi van?
2015. jan. 13. 02:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!