Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért nem találok közös témát?

Miért nem találok közös témát?

Figyelt kérdés
Jobbnál jobb lányok írnak rám facebookon, barátnőm nincs, és egyszerűen a sablon kérdések után alig tudok megszólalni (élőbe se megy sokkal jobban...), pedig nem vagyok olyan csúnya gyerek, vannak barátaim, de lánnynal mégse megy a duma.... Valaki valami tanács, mit tennétek a helyemben?
2013. okt. 14. 19:29
1 2
 1/16 anonim válasza:
próbálkozz fiúkkal...megesik h magának se vall be dolgokat az ember..
2013. okt. 14. 19:31
 2/16 A kérdező kommentje:
nem buzulok.. :D
2013. okt. 14. 19:33
 3/16 anonim ***** válasza:
Művelődj egy picit. Olvass könyvet, újságot, hírportált, vagy bármit. Minél több körben vagy jártas, annál több témád lesz és így egyre több dologba tudsz beleszólni.
2013. okt. 14. 19:34
 4/16 anonim ***** válasza:
Próbáld megkeresni a közös pontot. Lehet, hogy meglepő, én lány vagyok, és az első, amire rákérdezek egy srácnál, hogy milyen sorozatokat szeret. Otthonosan mozgok a sorozat-témában (és általában a közös pont meg is van a Walking Deadnél). Ezzel csak annyit akarok mondani, hogy próbálkozz olyan témával, ami első körben téged érdekel, és jól ismered, és hátha szerencséd van és a csajt is érdekli. Ilyen, mint említettem a sorozatok, de ott vannak például a filmek, zenék, könyvek, versek, sportok, és még sorolhatnám. Hajrá!
2013. okt. 14. 19:36
 5/16 anonim ***** válasza:
A lányoknak túl könnyű dolguk van ezzel a Walking Deaddel...
2013. okt. 14. 19:39
 6/16 anonim ***** válasza:

igen kérdező, ahogy akárki mondta, "sajnos" müvelődnöd kell, nincs kerülő út, mármint, ha nem tudsz hozzá szólni semmihez, akkor miről beszélné ugye?

de persze lehet te nem érzel igényt arra, hogy hiradót nézz vagy olvass stb.. igazából az se feltétlen baj, lehet valamilyen gátlás miatt nem tudod kiírni ami benned van. Igazából az hogy mennyire vagy nem csúnya, itt annyira nem releváns, esetleg félsz, hogy hülyeséget mondasz és inkább nem mondasz semmit, meg ilyesmik,,

neked kell érezned

2013. okt. 14. 19:46
 7/16 anonim ***** válasza:
sztorizgass,viccelődj stb...
2013. okt. 14. 19:47
 8/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. okt. 14. 19:49
 9/16 anonim ***** válasza:
Sokszor pont az a baj hogy a "kultúra" megáll a Walking Dead-nél...
2013. okt. 14. 20:13
 10/16 anonim ***** válasza:
Akkor miről lenne kedved beszélgetni?
2013. okt. 14. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!